PRÈVIA: FC Barcelona – Vila-real

PRÈVIA: FC Barcelona – Vila-real

Els blaugranes encaren el darrer partit oficial de la temporada amb la voluntat de finalitzar la Lliga amb un triomf al Camp Nou

Després d’aconseguir assegurar la segona plaça que dona accés a la pròxima edició de la Supercopa d’Espanya gràcies al punt assolit al camp del Getafe, el Barça intentarà regalar a la seva afició una victòria per posar punt final al curs lliguer 2021/22.

Això sí, els homes de Xavi Hernández, en el partit que es disputarà el diumenge 22 de maig a partir de les 22:00 hores, s’hauran d’enfrontar a un equip que afronta el duel encara amb alguns deures per fer. I és que el Vila-real ha de sumar tres punts si vol dependre d’ell mateix per assegurar la setena plaça que dona accés a la Conference League.

D’aquesta manera, amb els culers intentant donar continuïtat als bons resultats obtinguts en els darrers partits de cara a agafar confiança per a la vinent temporada i el conjunt groguet lluitant per obtenir un bitllet europeu, el Camp Nou viurà una jornada de cloenda marcada per un partit amb diversos al·licients.

Ara bé, el desgast ocasionat durant tota la temporada també jugarà un paper clau en el duel, ja que tant Barça com Vila-real arriben al duel amb la infermeria plena. Mentre que els blaugranes no podran comptar amb Pedri, Sergiño Dest, Nico González i Eric Garcia, els d’Unai Emery no tindran a disposició als seus dos màxims golejadors: Arnaut Danjuma i Gerard Moreno. A més de la baixa dels dos davanters, el tècnic basc tampoc podrà alinear ni al sancionat Juan Foyth ni al lesionat Alberto Moreno.

El rival

Entrenador: Unai Emery.  El tècnic basc té una trajectòria que l’avala com uns dels millors de la competició local. No obstant això, l’actual entrenador del Vila-real ha perdut tots els seus 10 partits de Lliga que ha jugat al Camp Nou fins al moment.

Golejador: Arnaut Danjuma. L’extrem neerlandès, autor de 10 gols i tres assistències a la Lliga és el màxim golejador de l’equip a la competició. Tanmateix, l’exjugador del Bournemouth no estarà disponible per al partit contra els culers a causa d’una lesió al turmell. Amb la baixa també del segon màxim golejador de l’equip: Gerard Moreno (nou gols en Lliga), jugadors com Manu Trigueros, Samuel Chukwueze o Giovanni Lo Celso agafaran protagonisme.

Classificació: 7a posició. Sense opcions d’entrar a Europa League, el Vila-real encara el darrer partit de la temporada amb 56 punts, un més que l’Athletic Club, i la voluntat d’assegurar la setena plaça que dona accés a la Conference League. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut