El Barça jugarà la Supercopa

El Barça jugarà la Supercopa

L'empat davant el Getafe ha propiciat que els blaugranes acabin segons de la Lliga 2021/22

Objectius assolits. Si fa dues jornades enrere, contra el Betis, el Barça es va assegurar una plaça per a la Champions 2022/23, en aquesta jornada 37 ha certificat la presència a la Supercopa d'Espanya. "La classificació és una injecció econòmica important. Tal com estàvem al novembre, podem estar satisfets, ho haguéssim firmat", ha explicat Xavi a la conclusió del Getafe-Barça.

L'empat contra el Getafe ha propiciat que els de Xavi s'apoderin matemàticament de la segona plaça lliguera, juntament amb l'empat entre Atlètic de Madrid i Sevilla (1-1). Una posició que dona accés a la Supercopa. On també participaran el Reial Madrid, en condició de campió de Lliga, el Betis, com a campió de Copa del Rei, i el València, com a subcampió de la Copa del Rei. Cal destacar que el conjunt verd-i-blanc serà el rival dels blaugranes a la semifinal. L'altra enfrontarà el campió de Lliga i el subcampió de Copa (Reial Madrid vs. València). 

D'aquesta manera, la meta que perseguia l'elenc de Xavi en aquest tram final de Lliga ja és una realitat quan falta una jornada per a la conclusió del torneig. El diumenge 22 de maig contra el Vila-real al Camp Nou (18.30 hores) serà la conclusió de la Lliga per al Barça. Un elenc que d'ençà de l'arribada de l'egarenc a la banqueta ha escalat en la taula lliguera. 

Quan l'exmigcampista blaugrana va arribar a la banqueta culer, l'equip es trobava en la novena posició després d'empatar a tres a Balaídos. I des del primer dia la progressió barcelonista en la classificació de la Lliga va quedar palesa. Ara, ja es pot afirmar matemàticament que els culers han escalat en sis mesos fins a la segona plaça, que dona accés a la Supercopa. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut