El Barça realitzarà un entrenament obert al públic a Sydney previ a l’amistós contra els A-Leagues All Stars

El Barça realitzarà un entrenament obert al públic a Sydney previ a l’amistós contra els A-Leagues All Stars

L’Accor Stadium, escenari del partit, obrirà les portes a l’afició australiana que vulgui assistir a la sessió preparatòria que realitzarà l’equip el dia previ al partit del proper 25 de maig

El FC Barcelona jugarà el proper 25 de maig -20.05 hora australiana, 12.05 hora catalana- un partit amistós a Sydney contra els A-Leagues All Stars, una selecció dels millors jugadors de la Lliga professional australiana. Es tracta d’un fet històric, ja que serà el primer cop que un equip del FC Barcelona, de qualsevol secció, jugui un partit en terres australianes

Així doncs, el públic australià podrà gaudir d’un esdeveniment únic. I ho podrà fer per partida doble, ja que, a banda del partit, l’afició que ho desitgi podrà assistir a l’entrenament previ que l’equip blaugrana realitzarà el 24 de maig a l’Accor Stadium, al Sydney Olympic Parc, el mateix estadi on es disputarà el matx.

Aquest entrenament forma part de la Official Party Fan and Open Training Session que les empreses promotores han organitzat per al dia 24 amb motiu de la visita del Barça. La jornada tindrà com a plat principal l’entrenament de l’equip de Xavi a partir de les 18.30 hora Australiana, 10.30 h a Catalunya. Prèviament, a partir de les 17.30 h, s’entrenaran els A-Leagues All Stars.  L’assistència és gratuïta i el públic que vulgui presenciar en directe aquestes dues sessions només caldrà que es registri prèviament a través del següent enllaç.

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident, Àrea de Màrqueting, del FC Barcelona

“Estem molt contents de poder oferir als nostres fans d’Austràlia l’oportunitat de veure els jugadors, previ al partit contra els A-Leagues All Stars a Sydney. El fet de poder disputar aquest matx ens donarà l’oportunitat d’apropar el Club i els seus valors als nostres fans i també que noves audiències coneguin el FC Barcelona i tot allò que representa i que l’ha convertit en una entitat referent dins i fora dels terrenys de joc.”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut