Es busca el jugador i la jugadora del Barça amb més joc net de la temporada

Es busca el jugador i la jugadora del Barça amb més joc net de la temporada

L’Agrupació comença la campanya del Premi Barça Jugadors amb el període de votacions entre culers. Participar també té premi!

Aquest dimecres 11 de maig comença la campanya del Premi Barça Jugadors, per escollir el jugador i la jugadora del FC Barcelona amb més joc net de la temporada. Des d’avui i fins el 25 de maig, tota l’afició culer pot votar pels seus futbolistes preferits a través de la web del Club . Entre totes les persones que participin -en l’edició anterior van ser 5.000- se sortejarà una samarreta signada per Frenkie de Jong i Aitana Bonmatí, els dos guanyadors de l’última edició del Premi Barça Jugadors.

El període de votacions finalitzarà el dimecres 25 de maig, i entre els 3 jugadors i 3 jugadores amb més vots, un jurat decidirà a finals de mes el nom dels dos premiats en aquesta edició.

Un guardó que distingeix els valors

El Premi Barça Jugadors destaca els valors i el joc net demostrat pels jugadors blaugrana dins i fora del terreny de joc. L’actitud, el respecte cap a l’equip rival, el tracte amb l’afició o el seu compromís amb el Club són aspectes que al llarg de la història del premi s’han tingut en compte a l’hora de designar els futbolistes que l’han rebut. Aquest guardó es va posar en marxa la temporada 2009-10, i Bojan Krkic en va ser el primer guanyador. Des d’aleshores també han rebut l’estatueta Aitana Bonmatí, Frenkie de Jong, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Leo Messi, Alexia Putellas, Carles Puyol, Ivan Rakitic, Sergi Roberto i Marc André Ter Stegen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut