PRÈVIA: FC Barcelona – Mallorca

PRÈVIA: FC Barcelona – Mallorca

Després de dues desfetes consecutives en Lliga com a locals, els blaugranes intentaran retrobar-se amb la victòria al Camp Nou

Arrenca un mes de maig decisiu amb un partit al Camp Nou que serà fonamental per als interessos del Barça de cara al tram final de temporada. Contra un Mallorca que arriba al feu barcelonista en plena lluita per evitar el descens, l’objectiu dels culers és clar: sumar tres punts i donar per finalitzada la ratxa negativa de resultats com a locals.

Així doncs, en el matx de la 34a jornada de Lliga, que es disputarà a les 21:00 hores a l’estadi blaugrana, els homes de Xavi Hernández hauran de recuperar la seva millor versió per tornar al camí triomfal i continuar consolidats en la segona plaça que dona accés directe tant a la pròxima edició de la Champions League com de la vinent Supercopa d’Espanya.

A fi de recuperar aquestes anhelades bones sensacions en el joc i en el resultat, els culers s’aferraran a uns precedents contra als balears que són clarament favorables als barcelonins. I és que en els darrers vuit enfrontaments entre ambdós conjunts, la victòria ha estat sempre de color blaugrana. En el partit d’anada disputat a Son Moix, ja amb Xavi dirigint l’equip, el conjunt català va sumar un important triomf (0-1).

El rival

Entrenador: Javier Aguirre. Amb passat a diversos equips de la Lliga com l’Osasuna, l’Atlètic de Madrid o l’Espanyol, el veterà tècnic mexicà ha agafat les rendes del Mallorca a falta de nou jornades per la finalització del curs lliguer per assolir l’objectiu de salvar la categoria. En els quatre partits que ha dirigit al conjunt balear fins al moment, ha sumat dues victòries i dues derrotes.

Golejador: Salva Sevilla. El veterà jugador andalús continua marcant diferències a través de la seva immaculada classe. En la vigent campanya acumula quatre gols i dues assistències. Acompanyant al mitjapunta alemerienc, el davanter kosovar, Vedat Muriqi, arribat al club illenc al darrer mercat d’hivern, s’ha adaptat a la perfecció al conjunt mallorquí i ha anotat ja quatre gols, però no podrà estar al Camp Nou per sanció.

Classificació: L’equip dirigit per Javier Aguirre és actualment 16è amb 32 punts, només dos punts per sobre de la zona de descens que marca el Granada. El balanç dels balears, fins al moment, és de vuit victòries, vuit empats i 17 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut