Barça - Recoletas At. Valladolid: De victòria en victòria (39-22)

En un matx dominat de principi a fi, els blaugranes han sumat el 21è triomf en l'ASOBAL

Nova victòria a l'ASOBAL. El Barça ha derrotat amb claredat el Recoletas At. Valladolid (39-22). El conjunt blaugrana ha dominat de principi a fi i només ha tingut un moment de debilitat quan els rivals s'han acostat a dos gols. Però els de Carlos Ortega han firmat una bona segona part per amarrar el 21è triomf lliguer.

La Copa deixa pas als gols...

La festa de l'oferiment de la Copa del Rei ha deixat pas a l'eufòria anotadora. Els de Carlos Ortega han sortit endollats al Palau Blaugrana i ben aviat s'han apoderat de l'electrònic i dels avantatges davant el Recoletas At. Valladolid. Un elenc sempre a remolc d'uns elèctrics blaugranes. Dominant el contracop gràcies a robar pilotes en defensa.

... però el rival ajusta el matx

Tot i sostenir la superioritat, el Barça ha decrescut el seu percentatge de tir i, consegüentment, l'equip val·lisoletà s'ha acostat en l'electrònic. Un +2 que no ha posat setge suficient per fer trontollar el discurs barcelonista en el marcador. Perquè els rivals, que havien assolit un parcial d'1-6, han acusat les pèrdues. Ara bé, després d'un inici aclaparador el partit ha navegat en un context més igualat. D'aquesta manera, s'ha passat de la màxima diferència de +8 al 19-16 al descans

Segona part de clar color blaugrana

A la represa, Gónzalo Pérez de Vargas s'ha encarregat d'aturar l'embranzida del Recoletas At. Valladolid. Dues intervencions consecutives que ha permès al Barça ampliar la renda a +5 només començar el segon període. I amb velocitat de creuer i amb les aturades de l'1, els culers han obert més escletxa i han conduït el matx a la victòria. Albirada des del minut 10 de la segona part, de clar color blaugrana. En part, també pels gols d'un inspirat Ángel Fernández

D'aquesta manera, el triomf blaugrana ha estat una realitat. La 21a victòria en ASOBAL s'ha tancat amb el 39-22 final.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 39
Recoletas At. Valladolid, 22

Barça: Maciel (-), Janc (3), Petrus (1), Ángel Fernández (8), Ben Ali (2), Richardson (8) i Ali Zein (2) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Langaro (2), Urdangarín (5), Parera (-), Makuc (5), Mem (1), N'Guessan (1), Martí Soler (1)
Recoletas At. Valladolid: César (-), Méndez (-), Patrianova (1), Ramos (2), Serrano (3), Miguel Camino (4) i Basulado (2) -set inicial- Lamariano (-), Miguel Martínez (1), Álvaro Martínez Lobato (1), García (4), Daniel Pérez (4), Freitas (-), Fischer (-), Rossell (-)

Parcials: 4-1; 8-4; 11-6; 14-10; 16-13; 19-16 // 23-18; 26-18; 28-21; 30-21; 33-21; 39-22

Àrbitres: Alberto Macías de Paz i Ernesto Ruiz Vergara