26ª Copa del Rei pel Barça

26ª Copa del Rei pel Barça

Els blaugranes sumen el 26è títol de la Copa del Rei i són els indiscutibles dominadors d’aquest campionat

El Barça d’handbol torna a ser campió de la Copa del Rei gràcies a la seva victòria per 30-26 davant el Fraikin BM Granollers, i ja suma 26 títols d’aquest torneig al llarg de la seva història. Els blaugranes aconsegueixen així el tercer títol de la temporada després d’haver vençut a la Supercopa d’Espanya davant de l’Ademar León i la Supercopa de Catalunya al propi Granollers.

Amb el títol aconseguit aquest diumenge a Antequera, els de Carlos Ortega han guanyat les últimes nou participacions de manera consecutiva i en sumen 26 en total. El següent equip en el palmarès històric de la Copa del Rei és l’extint Atlético de Madrid, amb 10 trofeus a les vitrines.

El Cadet A també guanya la Minicopa

El Cadet A blaugrana també ha sumat aquests dies a Antequera una nova Minicopa d’Espanya al palmarès barcelonista. L’equip formatiu ha superat a la final al Granollers, igual que el primer equip, per un resultat de 35-21.

El trofeu aconseguit al pavelló Fernando Argüelles suposa el novè títol de Minicopa pel Barça, que a més ha arribat a 13 finals en les 15 edicions disputades.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut