Aitana i Nico analitzen l'actualitat blaugrana

Aitana i Nico analitzen l'actualitat blaugrana

Aitana Bonmatí i Nico González, padrins de la propera edició del MIC, han fet un repàs de l'actualitat del Club en l'acte de presentació del torneig

La golejadora en la jornada històrica del futbol femení blaugrana, Aitana Bonmatí, i el jugador del primer equip, Nico González, han estat en l'acte de presentació de la propera edició del MIC, torneig del qual seran padrins, i han analitzat l'èxit del Clàssic femení i l'actualitat esportiva del club.

Sobre el Clàssic femení

“És difícil d'assumir tot el que va passar ahir, no tinc paraules. Avui hem rebut molts missatges i a les xarxes tot està ple del que va passar ahir. Hem d'agrair al públic i a tothom qui ho va fer possible. He somiat des de petita en jugar en un Camp Nou ple de gent, però mai hagués pensat que fos possible.” (Aitana)

“Quan vaig saltar a la gespa vaig haver de contenir les llàgrimes. Se'm van generar emocions brutals. Porto 10 anys al Barça, però sempre he estat culer i he portat el Barça al cor. I viure-ho va ser molt especial.” (Aitana)

“Va ser un dia històric per a elles i per a tota l'entitat, això demostra que el Barça és Més que un club.” (Nico)

 “Espero que el partit hagi significat un punt d'inflexió per a tothom i que hi hagi una continuïtat. Estem animant a totes les noies i reivindicant que el futbol no és un esport d'homes. Segurament, gràcies al partit d'ahir, moltes noies començaran a jugar a futbol. També és molt important que els nens tinguin referents femenins. És important per canviar la societat.” (Aitana)

_P1F8898

Què opina Aitana sobre el Barça de Xavi?

El 0-4 al Bernabéu va ser un bany en tota regla i va ser un dia molt especial. Porten una dinàmica molt bona i estan tornant a l'estil de sempre, com ens agrada als culers”.

Nico, sobre l’Europa League i la Lliga

“Nosaltres estem molt il·lusionats amb l'Europa League. Personalment, seria el meu primer títol i seria el més especial que m'ha passat a nivell esportiu a la meva vida.”

“Evidentment hem de creure. No volem enganyar ningú, està complicat, però la nostra dinàmica és molt bona i hem d'anar partit a partit. Si les coses s'apreten, estic segur que tindrem la nostra oportunitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut