Amb la guàrdia ben alta a Manzanares

Amb la guàrdia ben alta a Manzanares

El Barça visita per primera vegada “La Bombonera” i s’enfrontarà a un equip en dinàmica ascendent que lluita per la permanència (ds, 19h, LaLigaSportsTV)

Últim partit abans de la Copa a la pista de Manzanares (ds, 19h, LaLigaSportsTV). La victòria resulta imprescindible per mantenir l’avantatge de vuit punts al capdavant de la classificació i també per arribar amb impuls a la cita de la setmana que ve a Jaén. Enfront, un rival que ha anat de menys a més i que en aquesta segona volta ja ha estat capaç de guanyar a casa a Jaén (3-1) i a Osasuna Magna (5-1). Els de Juanlu Alonso s’han reforçat al mercat d’hivern amb l’arribada del pivot brasiler Fits, procedent del Benfica, i ara mateix es troben tres punts per sobre del descens.

Torna Matheus

Per al partit a Manzanares el Barça recupera a Matheus, que ja té l’alta de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer a la Copa Amèrica. En canvi, Esquerdinha té el turmell inflat després del cop que va rebre dimecres contra Xota i serà baixa. Tampoc viatjarà Ferrao, lesionat, i l’expedició serà d’onze jugadors: Dídac, Miquel Feixas, Ortiz, Coelho, Marcenio, Povill, Dyego, Adolfo, Lozano, Matheus i Pito.

“Tinc moltes ganes de tornar a jugar i ajudar l’equip, abans de la lesió em trobava molt bé i espero poder recuperar aviat aquest nivell i demostrar que puc ser un jugador important aquí al Barça”, ha dit Matheus a la prèvia.

Fitz i Coelho, vells coneguts

També ha parlat André Coelho, que va ser company durant tres temporades de Fits al Benfica. “És un gran jugador i molt difícil de parar, ens uneix una bona amistat però dintre de la pista serà com si no ens coneguéssim de res i cadascú mirarà pels seus interessos perquè els dos som molt competitius”, explica Coelho. El tanca portuguès també avisa del perill de començar a pensar en la Copa abans d’hora. “Sabem per experiència de la dificultat d’aquests partits abans de grans competicions, hem d’estar amb el cap 100% en el que estem fent per evitar disgustos”, adverteix Coelho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut