Última sessió de la setmana

Última sessió de la setmana

La plantilla de Xavi Hernández gaudirà d’uns dies de descans abans d’afrontar el tram final de temporada

Aquest dijous al matí el primer equip de futbol ha entrenat per darrer cop aquesta setmana sense els 14 jugadors internacionals per les seves seleccions. Després de l’entrenament de dimecres a la tarda, els de Xavi Hernández s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip a més del migcampista Aleix Garrido del Juvenil A i del porter Aron Yaakobishvili del Cadet A.


El capità Sergio Busquets i Ousmane Dembélé no s'han entrenat amb permís del tècnic. El proper entrenament serà el proper dilluns a les 18 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Visita de joves ucraïnesos

El primer equip ha rebut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper una vintena d'infants i joves ucraïnesos, integrants d’un equip de futbol, que han hagut d’emigrar dels seu país, en una jornada organitzada per la Fundació Cruyff.

Actualment, l’alberg Can Roviralta ubicat a Els Hostalets de Pierola, municipi el qual compta amb un Cruyff Court, és qui acull a aquest grup d'adolescents, mentre que la Fundació Diagrama, entitat que gestiona l'alberg, i la Direcció General Atenció Infància i Adolescència (DGAIA) són les entitats que coordinen la seva estada a Catalunya.

Per part del Club hi han assistit també Rafa Yuste, que ha adreçat unes paraules als nois en acabar l'entrenament, i Jordi Cruyff.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut