El minut a minut dels internacionals del FC Barcelona

El minut a minut dels internacionals del FC Barcelona

No et perdis cap compromís de l'aturada de seleccions d'aquest mes de març amb representació blaugrana

Dimecres, 30 de març

- La selecció del Brasil ha vençut a Bolívia amb un contundent 0-4 per certificar el seu pas perfecte en les elimnatòries de la Copa del Món. El blaugrana Dani Alves ha estat titular i ha disputat els 90 minuts del partit.

- El combinat nacional d'Uruguai també ha solventat amb victòria l'últim compromís de les eliminatòries mundialistes. Ronald Araujo ha estat titular i ha participat en els 90 minuts en la victòria d'Uruguai davant Xile (0-2)

Dimarts, 29 de març

- Holanda, amb Memphis i Frenkie de Jong de titulars i disputant els 90 minuts, ha empatat 1-1 davant l'Alemanya de Ter Stegen, que no ha disputat cap minut. 

- Jordi Alba ha disputat 59 minuts i ha donat una assistència en la golejada d'Espanya davant Islàndia (5-0). Un partit en el qual Ferran Torres ha jugat la darrers mitja hora i Gavi saltat al terreny de joc en els darrers 20 minuts. Per la seva part, Pedri ha entrat al minut 81 substituint a Azpilicueta. Eric Garcia no ha disputat cap minut.

jordi alba espanya

-El jugador del Barça B Ez Abde no ha disputat cap minut en el Marroc-República Democràtica del Congo en el qual la seva selecció s'ha classificat per al Mundial.

-Nico ha disputat la primera meitat a l'Eslovàquia-Espanya sub-21 classificatori per a l'Europeu 2023 de Geòrgia i Romania. El combinat espanyol ha guanyat 2-3 i aconsegueix el bitllet per a l'Europeu.

-Dia replet de partits de seleccions amb representació blaugrana. Agafa paper i bolígraf per apuntar els següents compromisos nacionals: 

- A les 16 hores, Eslovàquia - Espanya sub-21. Nico. 
- A les 19.30 hores, Marroc - Congo. Abde
- A les 20.45 hores, Holanda - Alemanya. Duel barcelonista entre Memphis i Frenkie de Jong i Ter Stegen. 
- A les 20.45 hores, Espanya - Islàndia. Pedri, Jordi Alba, Gavi, Eric Garcia, Ferran Torres i Arnau Tenas. 

Dilluns, 28 de març

-El porter blaugrana de Montenegro, Carevic, no ha participat en el triomf de la selecció contra Grècia (1-0).

-Repassa les declaracions més destacades de Pedri en la prèvia del partit amistós contra Islàndia. 

-Aquest dilluns el blaugrana Pedri parlarà a partir de les 18.15 hores a la roda de premsa prèvia de l'Espanya-Islàndia que es disputarà aquest dimarts (20.45 hores).

-Macedònia, amb el porter del Barça B Carevic, rep aquest dilluns Grècia en un partit amistós que es disputarà a partir de les 20 hores. 

Diumenge, 27 de març

-Aquest diumenge no hi ha partits de seleccions amb representació blaugrana. No serà fins aquest dilluns, quan el porter del Barça B Carevic jugarà amb Montenegro davant Grècia un partit amistós. 

Dissabte, 26 de març 

-Frenkie de Jong i Memphis Depay han estat titulars en la victòria de Països Baixos en l'amistós contra Dinamarca (4-2) al Johan Cruyff Arena. El davanter culer ha marcat el tercer gol dels locals des del punt de penal, mentre que Frenkie ha assistit a Bergwijn en el quart. El migcampista ha disputat els 90 minuts, mentre que Memphis ha estat substituït al minut 77.

FOzIY9KXwAQmbQc

-A més, Ter Stegen també ha estat titular en la victòria d'Alemanya contra Israel (2-0), en el duel de caràcter amistós. El porter barcelonista ha disputat la primera meitat sense rebre cap gol, fins que ha estat canviat al descans per Trapp.

-Gran participació blaugrana en el triomf de la selecció espanyola contra Albània (2-1). Eric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres (autor del primer gol) han estat titulars a Cornellà-El Prat, mentre que el capità Jordi Alba ha entrat a la segona part.

FOzNgHjXwAYVbd7

Aquest dissabte 26 de març no hi ha eliminatòries per a la Copa del Món, però hi ha tres amistosos a Europa amb jugadors del Barça.

  • Alemanya - Israel (20.45 CET, Prezero-Arena, Sinsheim) - Amistós
  • Espanya - Albània (19.45 CET, RCDE Stadium) - Amistós
  • Holanda - Dinamarca (20.45CET, Amsterdam Arena) - Amistós

Divendres, 25 de març 

- La selecció espanyola sub-21 ha vençut a Lituània amb una golejada d'escàndol (8-0)i és només a un pas de sellar el seu bitllet que li donarà accés al proper Europeu. Arnau Tenas ha disputat el partit sencer, mentre que Nico González ha causat baixa a última hora per un procés gripal.

- Victòria i classificació per al Mundial de Qatar 2022 per a l'Uruguai d'Araujo. Després de derrotar Perú (1-0), la selecció del central blaugrana, que ha disputat els 90 minuts, suma 25 punts en les Eliminatorias Sudamericanas i s'ha assegurat una de les quatre primeres places que porten un bitllet directe per a la cita mundialista. 

- Brasil sense Alves goleja Xile. Un 4-0 que ha aplanat el camí per al rumb mundialista d'Uruguai. 

Dijous, 24 de març 

- En el partit amistós entre Armènia i Montenegro, el blaugrana Carevic ha entrat al descans per disputar la segona part i no ha pogut evitar la derrota de la selecció montenegrina, que ha caigut a Erevan per la mínima després que Armènia anotés un gol matiner. 

L'agenda

Fins a 14 blaugranes estaran convocats amb la seva selecció per disputar partits internacionals. En l’aturada d’aquest mes de març, són Ter Stegen, Jordi Alba, Eric Garcia, Gavi, Pedri, Ferran Torres, Frenkie de Jong, Memphis, Ronald Araujo, Dani Alves, Nico i els jugadors del Barça B Carevic, Ez Abde i Arnau Tenas. La gran majoria d'ells disputaran partits amistosos, excepte el cas de l'Uruguai d'Araujo i el Brasil de Dani Alves, que disputaran partits de classificació per al Mundial del 2022. 

Cinc barcelonistes que estan citats amb la selecció espanyola disputaran els partits a Barcelona, al RCDE Stadium, i a La Corunya, a Riazor. Cal recordar que la selecció espanyola ja està classificada per al Mundial de Qatar 2022 i aquests duels són de caràcter amistós. Pel que fa als Països Baixos, amb els blaugrana Frenkie de Jong i Memphis, també estan classificats per a la cita mundial. L'Alemanya de Ter Stegen tampoc faltarà a la gran cita.

Nico i el porter del Barça B Arnau Tenas, amb la selecció sub-21 espanyola, disputaran dos partits de classificació per l'Europeu sub-21. Ez Abde, amb la selecció absoluta del Marroc, disputarà un doble partit clau davant la República Democràtica del Congo, amb la classificació per al Mundial en joc. Finalment, Carevic ha estat citat amb la selecció absoluta de Montenegro per disputar dos amistos, davant Armènia i Grècia. 

Dijous, 24 de març

Armènia-Montenegro (17.00 hores, Republican Stadium) - Partit amistós

Divendres, 25 de març

Brasil-Xile (0:30 hores, Maracaná) – Classificació Mundial 2022

Uruguai-Perú (0:30 hores, Estadio Centenario) – Classificació Mundial 2022

República Democràtica del Congo-Marroc (16:00 hores, Pentecost Martyrs Stadium) - Classificació Mundial 2022

Espanya sub-21-Lituània sub-21 (20:00 hores, Municipal “El Prado”) - Classificació Europeu 2023 de Geòrgia i Romania

Dissabte, 26 de març

Alemanya-Isreal (20:45 hores, Prezero-Arena, Sinsheim) – Partit amistós

Espanya-Albània (19:45 hores, RCDE Stadium) – Partit amistós

Països Baixos-Dinamarca (20:45 hores, Amsterdam Arena) – Partit amistós

Dilluns, 28 de març

Montenegro-Grècia (20.00 hores, Podgorica City Stadium) – Partit amistós

Dimarts, 29 de març

Eslovàquia-Espanya sub-21 (16:00 hores, Estadio MSK Zilina ) - Classificació Europeu 2023 de Geòrgia i Romania

Marroc-República Democràtica del Congo (19:30 hores, Estadi Mohammed V) - Classificació Mundial 2022

Països Baixos-Alemanya (20:45 hores, Amsterdam Arena) – Partit amistós

Espanya-Islàndia (20:45 hores, Riazor) – Partit amistós

Dimecres, 30 de març

Bolívia-Brasil (01:30, Estadi Hernando Siles Reyes) - Classificació Mundial 2022

Xile-Uruguai (01:30 hores, Estadio San Carlos de Apoquindo) - Classificació Mundial 2022

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut