Gran participació blaugrana en el triomf de la selecció espanyola

Eric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres (autor del primer gol) han estat titulars a Cornellà-El Prat, mentre que el capità Jordi Alba ha entrat a la segona part

Gran representació blaugrana en la victòria d'aquest dissabte de la selecció espanyola davant Albània (2-1). El combinat espanyol ha superat als albanesos en el duel amistós disputat a l'RCDE Stadium i ho ha fet amb quatre culers a l'11 titular: Eric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres, el qual ha marcat el primer gol del partit. A més, a la segona meitat, ha entrat Jordi Alba, que ha estat capità.

La primera meitat, malgrat el domini clar dels homes de Luis Enrique, ha finalitzat amb 0-0 al marcador, i amb el barcelonista Pedri disposant d'algunes de les ocasions més clares, però el porter visitant ha aturat els seus dos llançaments.

FOzNgHjXwAYVbd7

Ferran Torres obre la llauna

Ja a la segona meitat, on l'extècnic culer ha donat entrada al capità Jordi Alba als 64 minuts de joc, Ferran Torres, aprofitant una bona assistència de Yeremi Pino, ha marcat l'1-0 amb una gran definició (min. 75). Tot i així, Albània ha empatat (1-1, min. 85) amb un gol d'Uzuni, però l'exjugador de la Masia, Dani Olmo, ha acabat donant la victòria a la selecció espanyola amb un golàs al minut 90.

Així doncs, triomf d'Espanya amb una gran representació culer, amb Eric, Pedri i Ferran disputant els 90 minuts, Gavi 64 minuts i Jordi Alba 26.

Gol de Memphis en el triomf de Països Baixos

A més, Frenkie de Jong i Memphis Depay han estat titulars en la victòria de Països Baixos en l'amistós contra Dinamarca (4-2) al Johan Cruyff Arena. El davanter culer ha marcat el tercer gol dels locals des del punt de penal, mentre que Frenkie ha assistit a Bergwijn en el quart. El migcampista ha disputat els 90 minuts, mentre que Memphis ha estat substituït al minut 77.

FOzIY9KXwAQmbQc

També, Ter Stegen també ha estat titular en la victòria d'Alemanya contra Israel (2-0), en el duel de caràcter amistós. El porter barcelonista ha disputat la primera meitat sense rebre cap gol, fins que ha estat canviat al descans per Trapp.