Quin rival vols per als quarts de final de l'Europa League?

Quin rival vols per als quarts de final de l'Europa League?

Leipzig, Atalanta, Rangers, Braga, Olympique de Lió, Eintracht de Frankfurt i West Ham són els equips que poden veure's les cares contra el Barça a la següent ronda

El FC Barcelona serà al bombo dels quarts de final de l'Europa League després de derrotar el Galatasaray als vuitens. I l'equip de Xavi Hernández ja sap quins rivals es podrà trobar a la següent ronda d'aquesta competició. Es tracta del Leipzig, l'Atalanta, el Rangers, el Braga, l'Olympique de Lió, l'Eintracht de Frankfurt i el West Ham. Així doncs, un d'aquests set equips quedarà emparellat contra el Barça en el sorteig de quarts que es durà a terme aquest divendres, a partir de les 13.30 hores. 

Cal recordar que no hi ha caps de sèrie (l'anada i la tornada es delimitaran per l'ordre en què surtin les boles) i tampoc hi ha restriccions per països. Amb aquesta informació, vota: 

Quin rival prefereixes?  

Les eliminatòries que surtin en el sorteig estaran numerades de l'1 al 4 per tal de poder fer, també, els emparellaments de les semifinals i l'ordre de local-visitant de la final de Sevilla del 18 de maig. 

Els quarts es disputaran el 7 (anada) i el 14 d'abril (tornada), mentre que, en cas de classificació, les semifinals seran el 28 d'abril (anada) i el 5 de maig (tornada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut