Galatasaray - Barça: De Turquia, cap als quarts! (1-2)

Els blaugrana capgiren el gol inicial de Marcao amb les dianes de Pedri, a la primera part, i d'Aubameyang a l'inici de la segona i es classifiquen per als quarts de final

Un triomf amb remuntada (1-2) que val un bitllet per als quarts de final de l'Europa League. El Barça ha vist com el Galatasaray s'avançava en el marcador en un servei de córner, però Pedri ha situat novament la igualtat abans del descans. A la represa el Barça ha dominat les ocasions de perill ofensiu i el gol d'Aubameyang als quatre minuts de la represa ha resultat definitiu per als culers.

El Galatasaray colpeja primer

El matx ha començat amb el Galatasaray buscant la porteria de Ter Stegen amb pilotades llargues. Als cinc minuts de joc el conjunt turc ha tingut una doble ocasió que la defensa blaugrana s’ha encarregat de frenar. La resposta del Barça ha estat una bona acció de Ferran Torres marxant bé de la defensa, però el seu xut ha sortit per sobre de la porteria d’Iñaki Peña.

Amb paciència els de Xavi han tingut la primera ocasió molt clara del matx. Sergio ha repartit una gran passada cap a Frenkie de Jong als 10 minuts de joc. El migcampista neerlandès s’ha plantat davant d’Iñaki Peña, però la rematada del ‘21’ culer ha sortit fregant el pal.

El Barça tenia el control de la pilota, però el Galatasaray ha sabut jugar les seves eines i en un córner el defensa Marcao ha rematat la pilota al fons de la porteria de Ter Stegen als 28 minuts de joc (1-0).

La reacció blaugrana, però, no ha trigat a arribar: Pedri, amb una absoluta genialitat dins l'àrea deixant a terra a dos rivals, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per situar l'1-1 al marcador (min. 37) i tornar a igualar l'eliminatòria. Resultat amb el qual s'arribaria al descans, deixant tot per decidir a la segona part.

Aubameyang fa justícia

Als quatre minuts de la represa Aubameyang ha situat l'1-2, el setè gol del davanter blaugrana en deu partits. El Galatasaray ha seguit buscant la porteria de Ter Stegen, però han estat els homes de Xavi els més insistents en atac. Els locals han gaudit d'un parell d'arribades, de Van Aanholt i Akturkoglu respectivament però que no han aconseguit modificar el resultat.

Triomf final del Barça que permet als de Xavi estar al sorteig dels quarts de final de l'Europa League d'aquest divendres.