Aubameyang:

Aubameyang: "Venim aquí a guanyar"

El davanter blaugrana ha sortit en la roda de premsa prèvia al partit davant el Galatasaray per analitzar la tornada dels vuitens de final de l'Europa League que tindrà lloc aquest dijous

Arribat fa tot just un mes i mig i sumant ja sis gols en nou partits, ningú qüestiona que Aubameyang ha encaixat com anell al dit des que ha arribat a la Ciutat Comtal. El davanter ha sortit aquest dimecres davant els mitjans de comunicació per a la roda de premsa prèvia a la tornada dels vuitens de final de l'Europa League, on Galatasaray i Barça mesuraran les forces a la recerca d'un bitllet per a la ronda següent.

 

"Estem preparats per a aquest partit. Sabem el que ens espera i tenim moltes ganes de guanyar, és important per a l'equip", ha començat afirmant un Aubameyang confiat en superar el conjunt turc després de l'empat sense gols de l'anada al Camp Nou .

"Sempre és especial jugar en aquest estadi, amb l'atmosfera que es genera. Espero que sigui un gran partit. Hem de pensar en el nostre joc, el ritme i la intensitat que donem al partit poden ser les claus per guanyar i passar als quarts de final", ha afirmat un Aubameyang que desprèn confiança en l'equip. "Venim aquí a guanyar, ells van defensar molt bé a l'anada però sabem què hem de fer".

Preguntat per les seves sensacions des que va arribar a Can Barça, Aubameyang ha admès estar feliç però no sorprès dels números que està registrant: “Estic content. Esperava aquesta adaptació, he treballat molt i ho volia fer bé des de l'inici. Quan arribes a un equip com el Barça, amb l'ajuda i el talent dels companys tot és més fàcil."

Són números excepcionals els que ha aconseguit des de la seva arribada, però Aubameyang té confiança total en si mateix: "Tinc ganes de mantenir aquest nivell, i treballant bé crec que ho puc aconseguir. Tot el que estem fent és per poder-ho fer, tinc moltes ganes d'això."

Preguntat també per quina és la zona del terreny de joc on se sent més còmode, el davanter ha sorprès dient que depèn de com jugui el seu equip: “Al Barça em sento més còmode jugant de davanter centre, però a l'Arsenal em sentia millor a l'extrem esquerre."

Auba també ha estat qüestionat per quins han estat els aspectes que més ha hagut de treballar des que està a les ordres de Xavi: “Amb Xavi hem treballat molt la intensitat quan pressiono i també estic aprenent a jugar en espais reduïts”.

Aubameyang també ha estat preguntat per Dembélé, amb qui ja va coincidir en la seva etapa al Borussia Dortmund: "L'estic veient molt bé. Entrena amb moltes ganes i està jugant molt bé, repartint moltes assistències. Vaig estar fa molts anys amb Ousmane i no tenia dubtes sobre ell, el més important és que sigui feliç. Estic molt content de jugar amb ell."

Finalment, el davanter del Barça també ha tingut temps per elogiar el seu homòleg al Galatasaray, Bafétimbi Gomis: “És un gran davanter, tinc un gran respecte per ell i la seva carrera, a més de ser una molt bona persona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut