Nit d'estrelles i oferiments al Camp Nou

Nit d'estrelles i oferiments al Camp Nou

El Barça Femení i el Barça de bàsquet han exhibit el trofeu de Lliga i el trofeu de Copa, respectivament, a l'afició blaugrana present al duel contra l'Osasuna

Nit de confeti al Camp Nou. Abans de l'inici del Barça - Osasuna, el Barça Femení i el Barça de bàsquet s'han submergit en els aplaudiments de l'Estadi. La rialla en la cara dels espectadors culers ha vingut quan s'han alçat a l'aire la Lliga guanyada per l'elenc de Jonatan Giráldez i per la Copa del Rei assolida pel conjunt de Sarunas Jasikevicius.

Les blaugranes han exhibit un trofeu acabat de sortir del forn. Encara calent per l'eufòria viscuda a l'Estadi Johan Cruyff aquest 13 de març al migdia, les excel·lents campiones de Lliga han saltat a la gespa engalanades de joia. Després de derrotar amb claredat el Reial Madrid (5-0), el Barça Femení ha mostrat el trofeu afegit al palmarès per tercera vegada consecutiva. Els crits de Campiones! Campiones! han ressonat per tots els ciments del Camp Nou. 

Per la seva part, l'alegria del Barça de bàsquet fa més temps que es va produir. Però no ha impedit que continués aquest vespre davant el temple barcelonista. El passat 20 de febrer, el conjunt de Saras va conquerir Granada per apoderar-se de la Copa del Rei, la 27a de la secció. Uns protagonistes que tampoc han perdut l'oportunitat d'immortalitzar un moment que ha demostrat l'èxit poliesportiu del FC Barcelona. 

photo1647202626

I també ha ressonat el lema Més que un Club. Perquè els futbolistes de Xavi han saltat al verd amb una samarreta on es podia llegir el lema ‘La línia que no divideix, ens uneix’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut