Alegria per la 27a Copa del Rei per al Barça!

Alegria per la 27a Copa del Rei per al Barça!

Per segona vegada consecutiva, els blaugranes alcen el trofeu coper davant el Reial Madrid

Campions de Copa! El somriure d'uns avassalladors campions ha conquerit Granada després de derrotar el Reial Madrid en una final trepidant (59-64). D'aquesta manera, la 27a Copa del Rei de la secció de bàsquet viatjarà de la ciutat nassarita a Barcelona per entrar a un Museu ple de màgia. 

La immensitat blaugrana ha fet ombra a la ciutat de l'Alhambra, que mai havia vist el Barça guanyador del torneig del KO. Un elenc que s'ha apoderat per segon any consecutiu del trofeu davant dels de Laso. Acostumats a veure la celebració culer en quatre ocasions en les últimes cinc campanyes: 2018 i 2019 i 2021 i, ara, 2022.

La imbatibilitat de Saras

Aquesta darrera data d'or al Palacio Municipal de Deportes de Granada referma el creixement dels de Saras, que a un ritme alt d'anotació i amb l'aportació coral, es manté imbatut en competició copera. Sis partits, sis victòries que coronen al tècnic lituà en la seva segona campanya dirigint els barcelonistes amb intensitat i energia. 

També és la segona vegada que Mirotic, que també en va alçar dues amb el Madrid, Brandon Davies, Nick Calathes, Sergi Martínez i Cory Higgins amplien el seu palmarès coper culer. Igual que Laprovittola, que sent un dels noms propis d'aquest elenc, s'estrena com a blaugrana. Un llistat de títols barcelonistes que també obren Jokubaitis, Exum, Hayes-Davis i Sanli. Els més habituals en veure esclatar el confeti blaugrana al torneig del KO són Pierre Oriola, amb quatre, i Alex Abrines, Smits i Kyle Kuric, amb tres. 

Una plantilla on tothom aporta per construir un equip campió. La 27a Copa del Rei, al sarró!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut