Barça Femení - Reial Madrid: Campiones de Lliga! (5-0)

Les culers guanyen amb autoritat el Clàssic i es proclamen campiones de Lliga per tercera vegada consecutiva, la setena en total

Golejada al Clàssic i campiones de Lliga! Les culers han guanyat amb autoritat (5-0) davant el Reial Madrid i es proclamen campiones de Lliga de manera espectacular, amb ple de victòries i uns registres absolutament demolidors.

Les culers han sortit per totes des de l'inici i les ocasions no han trigat a arribar. I és que als quatre minuts de joc, gol anul·lat a Rolfö per un fora de joc molt dubtós. Tot seguit diverses ocasions i arribades amb perill, amb Graham Hansen molt activa des de la dreta, i també amb bones centrades de Rolfö des de l'esquerra però sense encert en la definició final.

Alexia obre la llauna

I la insistència blaugrana, per fi ha obtingut el seu premi. Alexia, amb un xut amb la dreta des de la frontal que ha rebotat en una defensa, ha situat l'1-0 (min. 42). Només dos minuts després, de nou la capitana duplicaria l'avantatge i de nou amb una canonada amb la dreta, arribava el 2-0 (min. 44), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Només iniciar la segona meitat, i tot i que el Madrid ha intentat pressionar una mica més amunt, el Barça ha tornat a veure porteria mitjançant un gran cop de cap de Marta Torrejón, però de nou ha estat anul·lat per un fora de joc molt just. Els atacs blaugranes seguien i Patri Guijarro, amb una espectacular canonada des de la frontal, ha clavat a l'escaire el 3-0 per deixar el matx pràcticament sentenciat (min. 60).

Busquen la maneta

L'ofensiva blaugrana no s'ha detingut i tot seguit ha arribat el quart: bona acció des de la dreta de Graham i la seva centrada acaba tocant en Peter per acabar al fons de la xarxa (4-0, min. 66). El domini era absolut, però el cinquè el resistia, amb Misa salvant en diverses ocasions. Però finalment, combinació d'Alexia i Jenni Hermoso i la davantera, amb un fort xut amb l'esquerra, marcava el cinquè (5-0, min. 83).

Finalment, victòria contundent al Clàssic que permet al Barça proclamar-se campiones de Lliga d'una manera extraordinària: 24 victòries en 24 jornades. Històric!

Barça, 5
Reial Madrid, 0

Barça: Paños, Marta Torrejón, A. Pereira (Engen, min. 69), Maria León, Leila (C. Pina, min. 69), Patri, Alexia, Aitana, Rolfö, Graham (Ona, min. 76), J. Hermoso.
Reial Madrid: Misa, K. Robles, Teresa, Peter, Ivana, Kaci (Svaka, min. 46), Olga (Moller, min. 66), M. Oroz, Asllani, Esther (Nahikari, min. 66), Athenea.
Gols: 1-0, Alexia (min. 42); 2-0, Alexia (min. 44); 3-0, Patri Guijarro (min. 60); 4-0, Peter (min. 66, p. p.); 5-0, Jennifer Hermoso (min. 83).
Àrbitra: Arantza Gallastegui
Assistència: 5.430 espectadors al Johan Cruyff