Les noves cares de l’equip de Xavi, a la REVISTA BARÇA digital

Les noves cares de l’equip de Xavi, a la REVISTA BARÇA digital

Alves, Adama, Ferran i Aubameyang protagonitzen la portada de la publicació que analitza el que és el rècord de fitxatges en una finestra d’hivern per al FC Barcelona

Els socis i sòcies del FC Barcelona ja han rebut, en format digital a través del butlletí Infosocis, el nou número de la REVISTA BARÇA. La publicació també està disponible a l’App de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil, com una tauleta tàctil (tablet) o un telèfon intel·ligent (smartphone).

El nou número de la REVISTA BARÇA, el 110, dedica el seu tema central a les noves incorporacions de l’equip de Xavi, fruit del mercat de fitxatges d’hivern. Una finestra de rècord, ja que el Club mai a la història havia incorporat quatre jugadors en aquest mercat. La publicació analitza l’històric d’aquests períodes d’incorporacions a meitat de temporada i desgrana els perfils professionals i tècnics del nou quartet: Alves, Adama, Ferran i Aubameyang, al qual també s’hi ha incorporat Pedri, que, tot i que no és un nouvingut, després de la seva lesió ha tornat amb més força que mai a l’equip i és un altre reforç de luxe per al que queda de temporada.

Seguint en clau de futbol, la Revista també explica amb detall la nova tradició que ha instaurat el Club per la qual s’assigna un número d’ordre a tots els jugadors que han debutat al primer equip després d’haver passat per les categories inferiors i filials de la casa des del 1979, any d’inauguració de la Masia. Completen els continguts d’aquest bloc el premi The Best per a Alexia Putellas i la consecució de la Supercopa d’Espanya per part de l’equip de futbol femení.

Pel que fa al bàsquet, la publicació destaca la revalidació de la Copa del Rei davant del Reial Madrid i un article dissecciona la generació de joves jugadors encapçalada per Caicedo, Ubal, Villar, Nnaji i Bonilla, esportistes que compten amb la confiança i el suport de Jasikevicius, atesa la seva preparació per a l’alta competició. Encara en l’àmbit poliesportiu, la Revista recull els 200 partits d’Edu Castro com a entrenador de l’equip d’hoquei i l’elecció de Ferrao com a millor jugador de futbol sala del món. 

mini_3200x2000_REVISTA110-CAT

Joan Morral, l’exblaugrana més longeu

En el capítol institucional la REVISTA BARÇA ofereix un reportatge sobre Joan Morral, l’exfutbolista del Club de més edat que ha jugat un partit oficial amb el Barça. En l’actualitat té 100 anys i en fa més de 80 de la seva gesta. L’article repassa el seu periple personal i esportiu, des del fet que quasi va estar a punt de ser enviat a la guerra fins a la seva lesió de genoll que el va apartar dels terrenys de joc.

Un altre dels reportatges celebra el centenari del Camp de Les Corts, conegut en la seva època com la Catedral del Futbol. La primera pedra de l’Estadi es va col·locar el mes de febrer del 1922 i es va acabar de construir en tan sols tres mesos. Un espai emblemàtic que, dècades després, l’any 1957, cediria el testimoni al Camp Nou.

Per acabar, Juan Carlos Unzué ha concedit una entrevista en exclusiva a la REVISTA BARÇA per parlar sobre la seva lluita amb l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA). L’exporter i extècnic de la casa agraeix l’estima que està rebent per part del Club i de la família blaugrana després que fa dos anys se li va diagnosticar aquesta malaltia neurodegenerativa. El seu coratge i optimisme el duen a fer d’altaveu d’aquesta causa davant dels desafiaments constants a què estan sotmesos els malalts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut