UE Costa Brava – Barça B: Desplaçament per iniciar la segona volta

UE Costa Brava – Barça B: Desplaçament per iniciar la segona volta

(20:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana busca una victòria que torni la confiança al grup i que serveixi per mirar a la zona alta de la classificació

Només tres dies després de l’empat al Johan Cruyff contra l’UCAM Murcia (2-2), el Barça B torna a jugar aquest dimarts en la jornada entre setmana de la Primera RFEF Footers. El filial blaugrana es desplaça a Palamós per enfrontar-se a la UE Costa Brava en la primera jornada de la segona volta amb l’objectiu de tornar a guanyar i de recuperar bones sensacions sobre la gespa.

El conjunt de Sergi Barjuan enceta la segona volta amb 26 punts i en novena posició, a només tres punts del Linense, que marca les posicions de play-off d’ascens. El rival d’aquest dimarts, el Costa Brava, ocupa llocs de descens (19è) amb 16 punts, però acumula cinc jornades sense perdre, amb dues victòries (contra l’Alcoyano i el Nàstic) i tres empats (contra el Sabadell, el San Fernando i l’Andorra), des que Òscar Álvarez es va fer càrrec de la banqueta.

Dos precedents aquest curs

El Barça B ja va visitar el Municipal de Palamós en la pretemporada, en un duel amistós que va acabar amb victòria per la mínima del Costa Brava (1-0). Unes setmanes després, tots dos equips van tornar a enfrontar-se, ja en partit de Lliga, a l’Estadi Johan Cruyff, amb 0-0 final. Ara, el filial blaugrana busca una victòria que els enganxi a la zona alta de la classificació.

En la llista de convocats de Sergi Barjuan hi ha les novetats d’Arnau Tenas, Ferran Jutglà i Alejandro Balde, que en els últims partits han estat en dinàmica de primer equip. Per contra, Sergi Barjuan no podrà comptar amb Matheus, que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes. Igual que en l’últim partit, el tècnic blaugrana ha citat als jugadors juvenils Aleix Garrido i Estanis Pedrola, a més de l’habitual Ilias Akhomach. Sergi Barjuan continua sense poder comptar amb els lesionats Rodado, Aranda, Peque, Nils Mortimer, Igor Gomes i Arnau Solà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut