Barça B – UCAM Múrcia: Empat per tancar la primera volta (2-2)

Barça B – UCAM Múrcia: Empat per tancar la primera volta (2-2)

Els blaugranes sumen un empat en un partit molt travat i en el qual els de Sergi Barjuan s’han avançat en dues ocasions

El Barça B no ha aconseguit endur-se la victòria en el darrer partit de la primera volta. Els culers, que s’han avançat en dues ocasions en els primers minuts gràcies als gols de Matheus i Ilias, han vist com l’UCAM Múrcia empatava el partit des del córner. Els visitants han fet palesa la seva fortalesa defensiva i han dificultat molt el treball ofensiu dels blaugranes. El Barça B suma 26 punts en 19 jornades i es manté en posicions de mitja taula.


Primers minuts sense treva

Encara no havien transcorregut cinc minuts de partit quan els homes de Sergi Barjuan han aconseguit avançar-se en el marcador a través d'una gran acció de Matheus. En rebre una pilota a la frontal, el brasiler s'ha girat i ha engaltat un fort xut a l'escaire de Biel Ribas (1-0, min. 5). Instants més tard, però, Moussa Ndiaye ha intentat refusar una pilota dins l'àrea petita i ha marcat en pròpia porta (1-1, min. 7).

Malgrat l'empat, els blaugranes no han abaixat els braços i s'han mantingut persistents en la cerca de la primera victòria de l'any. Pocs minuts després del gol de l'empat, Ilias Akhomach ha controlat una pilota a la banda dreta de l'atac, ha tirat una diagonal en direcció a l'àrea sortejant els defensors i ha creuat un bon xut que ha permès als blaugranes avançar-se un altre cop (2-1, min. 11). A partir d’aquí, el partit ha entrat en una fase menys frenètica a les àrees i només un parell d'aproximacions visitants han inquietat Carevic.

La falta de fluïdesa marca la segona meitat

La represa ha començat de manera idèntica al final de la primera meitat. Tots dos equips s’han disputat el mig del camp en una batalla intensa per dominar la pilota, mantenint-se allunyats de les àrees i les ocasions de perill. Tot i això, un UCAM Múrcia insistent ha aconseguit forçar un córner que, posteriorment, ha acabat amb una rematada de Xemi que situava de nou l’empat (2-2, min. 59). 

Les interrupcions i la falta de fluïdesa en el joc ha marcat l’última mitja hora de partit. El bon treball defensiu dels visitants, ben plantats a camp propi i sense cedir espais als blaugranes, ha dificultat la circulació de pilota culer. Ja en temps de descompte, Ilias ha finalitzat un contraatac amb un gran xut des de fora l’àrea que ha aturat Biel Ribas quan la pilota entrava per l’escaire. El Barça B suma 26 punts en 19 jornades i es manté a la zona mitja de la classificació.

Fitxa tècnica

Barça B, 2

UCAM Múrcia, 2

Barça B: Carevic, Guillem Jaime, Arnau Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Matheus (Kays Ruiz, min. 87), Moussa Ndiaye, Zacarias Ghailan (Peque Polo, min. 70), Jordi Escobar (Estanis, min. 74), Ilias Akhomach, Aleix Garrido (Jandro, min. 74).

UCAM Múrcia: Biel Ribas, Tekio, Charlie Dean, Abenza (Fullana, min. 56), Manu Garrido (Rubén Mesa, min. 70), Liberto (Santi Jara, min. 70), Chacartegui, Xemi, Armando, Farrando Stiepovich, Josema (Isi Ros, min. 80).

Gols: 1-0, Matheus (min. 5); 1-1, Moussa Ndiaye PP (min. 7); 2-1, Ilias Akhomach (min. 11); 2-2, Xemi (min. 58)

Àrbitre: Lucema Perdomo. Amonestats amb targeta groga els locals Guillem Jaime i Matheus Pereira i el visitant Armando.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut