Una sessió molt especial al Camp Nou

Una sessió molt especial al Camp Nou

En el retorn del tradicional entrenament de portes obertes, l'Estadi s'ha inundat d'il·lusió

El Camp Nou s'ha inundat d'il·lusió. Amb l'entrenament de portes obertes, i també amb la presentació de Ferran Torres, la catifa de l'Estadi ha viscut moltes emocions. El somriure i els crits dels més petits han donat caliu a un assolellat matí de 3 de gener. 

 

Ambient festiu 

Aquesta sessió de recuperació després del triomf a Mallorca (0-1) no podia començar d'altra manera que amb l'alegria de Dani Alves. "És el moment de sentir l'afecte de la gent per progressar. Hem de fer pinya perquè aquest any passin coses bones", ha explicat el blaugrana. Un lateral dret, que juntament amb Jordi Alba, s'ha incorporat als entrenaments, ha fet aixecar de les grades els espectadors presents. Contents per poder veure la presència de la plantilla de Xavi Hernández. Un elenc que s'ha fotografiat amb el Robot Pol per delectar un nen hospitalitzat. 

D'aquesta manera, s'ha recuperat una tradició especial després d'un any d'absència. Perquè l'any passat no es va poder celebrar aquest entrenament de portes obertes. Una sessió al Camp Nou, que és la primera en època nadalenca, dividida en dos grups. Per una banda, els jugadors titulars en el partit contra els balears han fet exercicis de recuperació. Per altra banda, la resta s'ha exercitat ben a prop del públic blaugrana amb diferents rondos a la velocitat de la llum. Els més petits han quedat bocabadats i, per un moment, han deixat de banda la gresca acústica. 

Regals pel públic

Un ambient festiu i sorollós creat pels 13.513 espectadors presents al Camp Nou. Un públic que ha pogut veure com l'elenc blaugrana ha felicitat Nico pel seu aniversari i com Ferran Torres ha fet part de l'entrenament. I que ha rebut més regals. Tots relacionats amb la pilota. Perquè uns culers han enviat esfèrics barcelonistes a les grades i altres han ofert gols de bella factura. No solament en els xuts a porteria, sinó també en el mini partit organitzat pels de Xavi. Així doncs, els aplaudiments s'han succeït. 

Unes ànimes entregades, més quan alguns futbolistes s'han acostat a signar alguns autògrafs. Com el de Ronald Araujo. "Ha estat molt bonic entrenar amb el públic. Són molt importants per a nosaltres", ha declarat el central uruguaià. El darrer acte d'un entrenament especial i emocionant que ha durat al llarg d'una hora. I un matí de barcelonisme que ha servit per obrir una setmana de partit coper. Aquest dimecres 5 de gener, els de Xavi es desplacen cap a Jaén per estrenar-se a la Copa del Rei. Així doncs, ho faran havent rebut l'escalf de l'afició del Camp Nou. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut