Sessió de recuperació pensant en el Bayern

Sessió de recuperació pensant en el Bayern

L'activitat no s'atura a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i aquest matí de diumenge s'han exercitat per començar a preparar el vital matx a Europa

El Barça de Xavi no s'atura. L'activitat s'ha traslladat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

 

Sense temps de lamentar l'ensopegada en Lliga contra el Betis (0-1), els blaugranes s'han exercitat aquest matí de diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper pensant en el Bayern de Munic. Un transcendental matx a la Champions que marcarà l'esdevenir culer a Europa.

Ha estat una sessió de recuperació. Per una banda, els barcelonistes que van disputar més minuts en la derrota davant els verds-i-blancs han fet treball de recuperació al gimnàs. Per altra banda, la resta de culers s'ha calçat les botes per entrenar-se al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Tot, amb el conjunt bavarès en l'horitzó. Un vital matx (dimecres 8 de desembre a les 21 hores), on l'elenc de Xavi depèn d'ell mateix per avançar als vuitens de final de la Champions.

Per seguir preparant aquest resolutiu partit a la màxima competició europea, el Barça s'entrenarà, de nou, el dilluns 6 de desembre a les 18 hores. Comença una setmana clau per al futur blaugrana a la Lliga de Campions. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut