Barça-Zalgiris Kaunas: Gran triomf coral (96-73)
Ofert per

Els de Saras aconsegueixen el 10è triomf en 12 partits a l'Eurolliga en un partit dominat gairebé en la seva totalitat pels blaugrana

Un nou triomf a l’Eurolliga. El Barça s’ha imposat al Zalgiris Kaunas (96-73) en un duel amb domini dels de Saras en gran part del matx. L’efectivitat ofensiva i la defensa culer han estat claus per sumar el 10è triomf en 12 partits i seguir a la part més alta de la classificació. Un partit en el qual els jugadors del planter Rafa Villar i James Nnaji han debutat en els darrers compassos firmant minuts de qualitat. La puntuació ha estat molt repartida en un bon partit dels de Saras.

Domini blaugrana

El matx ha començat amb Zalgiris agafant petites diferències en un marcador igualat (11-15, min 6). A partir d’aquí els de Saras han firmat un parcial de 13-2 que capgirava la manca d’encert culers en els primers minuts. El 24-17 donava la primera diferència per al Barça.

Al segon període els de Saras han dominat el joc i han pogut augmentar una diferència que ha superat els 10 punts. Sergi Martínez i Oriola han estat els protagonistes ofensius en aquesta minuts. Al descans els culers dominaven el marcador 52-38.

Augmenten la diferència

A la represa els de Saras han aconseguit augmentar la diferència de manera progressiva fins a superar la barrera dels 20 punts (67-55, min 27). Una diferència que s’ha vist reduïda en els darrers compassos, però el Barça no ha permès que Zalgiris entrés dins el partit. Gràcies als triples de Smits i Jokubaitis s’ha tancat el període amb el 75-58.

Els darrers 10 minuts de joc han servit per confirmar un nou triomf dels de Saras a l’Eurolliga i el gran partit blaugrana des del perímetre. Els jugadors del planter Rafa Villar i James Nnaji han debutat en els darrers compassos firmant minuts de qualitat. Al final el resultat ha estat 96-73.