L’experiència immersiva ‘Barça The Exhibition’ viatja a Dubai

L’experiència immersiva ‘Barça The Exhibition’ viatja a Dubai

Els aficionats podran gaudir d’aquesta exposició, que ofereix un recorregut per la història del club blaugrana, entre l’1 de desembre del 2021 i el 2 de febrer del 2022 al Dubai Festival City Mall

La mostra Barça, The Exhibition-Viu la passió Culer viatja a Dubai, on els aficionats del FC Barcelona podran gaudir d’un recorregut únic a través de la història blaugrana entre l’1 de desembre del 2021 i el 2 de febrer del 2022 al Dubai Festival City Mall. L’exposició combina una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada, fet que permet als visitants viure una experiència 100% Barça, conèixer la singularitat de l’Entitat que l’ha portat a ser ‘Més que un Club’ i, fins i tot traslladar-se al Camp Nou i sentir l’emoció d’un dia de partit a l’Estadi.

L'exposició, que va tenir la seva estrena mundial el mes de juliol passat, arriba ara a Dubai de la mà de MBC Group, grup líder de mitjans líder a Orient Mitjà i Nord d'Àfrica. Dubai, famosa per la seva transformació al llarg dels anys per a convertir-se en una destinació turística de referència a nivell mundial, serà la nova etapa per a aquesta mostra de caràcter itinerant, que està previst que visiti diferents països arreu del món en els pròxims mesos.

Nou sales per gaudir d’una experiència única

Barça, The Exhibition, produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades  per apropar els seguidors Culers i els apassionats pel futbol al Club. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure  en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també comptarà amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d’aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.

Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions exclusives.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut