San Pablo Burgos – Barça: Una setmana perfecta (69-83)
Ofert per

Els de Saras Jasikevicius aconsegueixen derrotar a domicili a l’Hereda San Pablo Burgos i sumen la tercera victòria consecutiva de la setmana

Victòria contundent a la sempre difícil pista de l’Hereda San Pablo Burgos (69-83). El Barça es retroba amb la victòria a l’ACB després de la desfeta contra el València Basket en l’anterior jornada i aconsegueix la desena victòria de la temporada a la competició domèstica. Els jugadors més destacat del partit han estat Sertaç Sanli amb 19 punts i 11 rebots i el jove Rokas Jokubatis que ha completat un dels seus millors partits com a blaugrana anotant 18 punts.

Inici treballat

Els jugadors dirigits per Saras sabien de la transcendència del partit i l’actitud des del primer instant de joc ho demostrava. El Barça ha saltat a la pista molt endollat amb un gran percentatge d’encert en el tir des de la pintura i un domini clar en el rebot defensiu que li ha donat la primera avantatge en el marcador. El resultat al final del primer quart era de 21-16.

La dinàmica al segon quart ha estat semblant. Tot i que el San Pablo Burgos seguia demostrant una gran intensitat en la defensa, les òptimes prestacions de l’equip en el rebot ofensiu, amb un Sanli molt encertat en aquest apartat, combinades de jugades excel·lents de Laprovittola i Jokubatis en atac han permès als culers acabar la primera meitat liderant el marcador (33-39).

Escapada final

A la represa, el conjunt local ha elevat el llistó físic en defensa. No obstant això, els culers han seguit concentrats en defensa i encertats en atac i no han permès mai a l’equip dirigit per Félix Alonso situar-se per davant en el marcador. El resultat al final del tercer quart era de 55-59.

En el darrer quart del partit el Barça ha aconseguit escapar-se en el marcador. Dos triples de Sertaç Sanli en el moment clau del partit han deixat sense opcions a un combatiu Herada San Pablo que en els següents minuts ha vist com els blaugranes seguien ampliant la seva avantatge en el marcador fins a arribar als 14 punts de diferència que han acabat tancant el partit (69-83).

Amb aquest resultat el balanç a la competició regular és de 10-1. El pròxim compromís de l’equip culer serà el divendres vinent al Palau Blaugrana contra el Zalgiris Karunas en una nova jornada d’Eurolliga. Recordem que l’ACB s’atura fins al cap de setmana del cinc de desembre quan el Barça rebrà al Palau al Saski Baskonia.