La setmana es tanca al Coliseum de Burgos

La setmana es tanca al Coliseum de Burgos

Els de Saras busquen el tercer triomf de la setmana (diumenge, 20h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 20h i en directe per #Vamos de Movistar+, l'Hereda San Pablo Burgos en la que serà l’11a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras arriben a Burgos després de dos grans victòries a Europa -contra el CSKA al Palau i també a la pista de l’ASVEL- i esperen tancar una setmana molt exigent amb victòria.

El rival

Es troba actualment a la 14a posició de la Lliga Endesa amb un balanç de 3 triomfs i 7 derrotes. L’equip del Coliseum es troba actualment sense tècnic des de la destitució de Zan Tabak. El seu màxim anotador és l’escorta Benite, amb 13,4 punts, seguit d el’exblaugrana Renfroe, amb 11,6 punts i 6,4 assistències per partit. Tampoc cal oblidar homes com Kravic, Dani Díez, Braimoh, Rabaseda, Mc Gee, Nikolic o el nouvingut Gamble.

El Barça

Després dels dos triomfs a Europa el Barça comparteix la primera posició, tant a l’Eurolliga com a l’ACB, amb el Reial Madrid. Per al partit d’aquest diumenge, l’entrenador Sarunas Jasikevicius tindrà a la seva disposició els 12 jugadors que van participar contra l’ASVEL Villeurbanne a l’Eurolliga. Calathes, amb una contusió muscular, serà baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut