L’Asvel Villeurbanne, el següent repte de la setmana

L’Asvel Villeurbanne, el següent repte de la setmana

Els de Saras, en una nova jornada doble, visiten Lió, on el curs passat van caure (21h)

El Barça visita aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Asvel Villeurbanne  en la que serà l’11a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que la temporada passada van perdre a l’Astroballe i també al Palau contra el conjunt francès, afronta el repte de superar un equip que ha començat el curs d’allò més bé i que actualment té un balanç de 6 triomfs i 4 derrotes.

El rival

Té un dels jocs exteriors més determinants de l’Eurolliga amb el base Chris Jones (15 punts) i l’escorta Elie Okobo (20 punts, 3,8 rebots i 3,8 assistències). Entre tots dos tenen una mitjana de 35 punts, gairebé la meitat dels punts que anota l’equip que entrena TJ Parker (77 punts), i anoten amb percentatges molt alts des del triple. A més de Jones i Okobo, l’Asvel compta amb d’altres jugadors de gran nivell i amb perill com Kahudi, Kostas Antetokoumpo, Fall, Howard, Osetkowski, Lacombe o Stretzel, entre d’altres.

El Barça

Arriba al partit amb la moral alta després d’un triomf molt suat contra el CSKA de Moscou al Palau. Els de Saras, que van remuntar deu punts en el tram final de partit, van treure el caràcter amb l’ajuda de l’afició del Palau i es van emportar un partit que col·loca de nou en el lideratge de l’Eurolliga als catalans. 

El Barça ha viatjat a Lió amb un total de 13 jugadors. Calathes, que va acabar el partit del CSKA amb molèsties a la cama, ha viatjat amb l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut