Hoffenheim - Barça: De triomf a triomf cap a quarts de Champions (0-5)

Hoffenheim - Barça: De triomf a triomf cap a quarts de Champions (0-5)

En terres alemanyes, les barcelonistes han sumat la quarta victòria a Europa per avançar de ronda

Avancen de victòria en victòria. El pas triomfal del Barça ha continuat en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions i, en conseqüència, s'han assegurat la presència a la següent ronda: els quarts de final. Al camp del Hoffenheim, les de Jonatan Giráldez han construït una nova golejada: 0-5. 

Ara bé, en els primers 40 minuts, arribar al camí del triomf ha costat. Perquè al Dietmar-Hopp-Stadion, el Barça ha maldat per filar amb el seu distingit joc. Aparegut amb el pas del temps. Tot i el domini, les culers s'han sentit incòmodes sobre el verd per trobar espais en la rereguarda alemanya. D'aquesta manera, les ocasions culers han escassejat. 

Altre cop, Alexia despunta

Fins que ha comparegut el desequilibri de la millor jugadora d'Europa. Alexia Putellas ha fabricat el 0-1 (min. 41) que ha confirmat la superioritat barcelonista. Apareguda progressivament i assentada fins a la finalització del matx. Les de Jonatan Giráldez sempre amb el discurs de la pilota i sense sofrir problemes defensius han conduït el partit a una conclusió exitosa. 

S'enlairen en el marcador

I és que en la segona meitat, l'autoritat culer en el joc s'ha traslladat a l'electrònic. Poc exigides en defensa, les dues centrals del Barça han firmat el 0-2: centre melòdic de Mapi León i cop de cap majestuós d'Irene Paredes. I a la velocitat de la llum, Aitana Bonmatí s'ha afegit a la festa anotadora. Només Tufekovic ha evitat que les celebracions barcelonistes tinguessin continuïtat al llarg del temps de la segona part. Finalitzada, però, a la perfecció per les dues dianes culers, una de Marta Torrejón i l'altra de Crnogorčević, que han deixat el resultat en un Hoffenheim 0 - Barça 5. 

Així doncs, amb la setena vegada seguida amb presència als quarts de Champions al sarró, a les blaugranes ja se'ls hi presenta el següent repte per mantenir la imbatibilitat d'aquest curs: el Sevilla, en Lliga. 

FITXA DEL PARTIT 

Hoffenheim, 0
Barça, 5

Hoffenheim: Tufekovic, Wienroither (Steinert, min. 65), Bühler (Leimenstoll, min. 78), Specht, Naschenweng, Dongus (Harsch, min. 71), Feldkamp, Hagel, Corley (Linder, min. 65), Billa (De Caigny, min. 65) i Brand
Barça: Sandra Paños, Leila (Melanie, min. 73), Mapi León (Marta Torrejón, min. 73), Paredes (Pereira, min. 65), Jana, Alexia, Engen, Aitana (Claudia Pina, min. 58), Rolfö, Jennifer Hermoso (Mariona, min. 58) i Crnogorčević

Gols: 0-1, Alexia (penal) (min. 41); 0-2, Irene Paredes (min. 54); 0-3, Aitana (min. 57); 0-4, Marta Torrejón, (min. 89); 0-5, Crnogorčević (min. 91)

Àrbitra: Ivana Martinčić

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut