Setena classificació consecutiva per als quarts de Champions!

Setena classificació consecutiva per als quarts de Champions!

Amb una trajectòria extraordinària en els últims anys, el Barça és el club amb millor coeficient de la màxima competició continental

Amb la victòria al camp del Hoffenheim (0-5), a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, el Barça Femení ja és matemàticament -a falta de dos partits- equip de quarts de final. És la setena vegada consecutiva que el conjunt blaugrana accedeix a l’antepenúltima ronda de la màxima competició continental, de la qual n´és el vigent campió. 

En les sis ocasions anteriors, l’equip havia aconseguit la fita a través de superar eliminatòries, mentre que en la present edició hi arribarà després de quedar entre els dos primers de la lligueta, el nou format de la UEFA Women’s Champions League 2021/22.

Gràcies a l’extraordinària trajectòria europea, amb dues finals (2019 i 2021) incloses, el Barça és el club amb millor coeficient del torneig, per davant de Chelsea i Bayern Munic.

Així doncs, fins a sis futbolistes de la present plantilla disputaran els seus setens quarts de final de la Lliga de Campions: Sandra Paños, Melanie Serrano, Marta Torrejón, Alexia Putellas, Patri Guijarro i Mariona Caldentey.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut