Dani Alves passa la revisió mèdica

Dani Alves passa la revisió mèdica

El lateral brasiler s'entrenarà aquest dilluns a la tarda per primera vegada sota les ordres de Xavi Hernández

Dani Alves ja ha passat la revisió mèdica com a nova incorporació del FC Barcelona. El lateral brasiler ha visitat aquest matí l’Hospital de Barcelona i, posteriorment, la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a dur a terme les tradicionals proves mèdiques i físiques.

Un cop passada la revisió, Alves ha parlat de les seves sensacions davant del seu "retorn a casa" i s'ha mostrat molt content i satisfet per poder tornar "al millor club del món": "Porto molt de temps intentant tornar i estic molt feliç. Poder treballar amb gent que em coneix, a mi i a la meva predisposició, sempre és un privilegi (…) És una oportunitat meravellosa, un repte increïble. Tornar a posar-me aquesta samarreta significa un extra de força i adrenalina", ha comentat. 

 

D’aquesta manera, el brasiler ha començat la seva primera jornada de la segona etapa com a blaugrana, en un dia que finalitzarà amb el seu primer entrenament. I és que aquest mateix dilluns a la tarda, a partir de les 18 hores, ja es posarà sota les ordres de Xavi Hernández per realitzar la seva primera sessió i començar a conèixer els que seran els nous companys. 

Cal recordar que el FC Barcelona i Dani Alves van arribar a un acord per a la incorporació del lateral el passat divendres. Malgrat tot, Alves no podrà debutar fins al gener. La presentació del jugador, però, serà aquest dimecres dia 17 de novembre a partir de les 14.00 hores, en un acte al Camp nou obert al públic, en què els socis i els aficionats del FC Barcelona poden retirar la seva entrada de forma gratuïta. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut