La presentació de Dani Alves, aquest dimecres

La presentació de Dani Alves, aquest dimecres

Serà un acte obert al públic al Camp Nou i els socis i aficionats que vulguin assistir ja poden retirar la seva entrada

El dimecres dia 17 de novembre, a partir de les 14.00 hores, tindrà lloc la presentació del nou jugador del primer equip del FC Barcelona, Dani Alves, en un acte obert al públic al Camp Nou. Posteriorment, el jugador brasiler atendrà els mitjans de comunicació en una compareixença a l'Auditori 1899.

Els socis i aficionats que vulguin assistir a la presentació poden aconseguir a partir d'aquest dilluns les seves entrades, un màxim de 6 per persona, a través del següent enllaç o a les taquilles del Bulevard entre les 10 i les 17 hores (aquest dilluns i demà dimarts) i a partir de les 10 hores el mateix dimecres.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona, a partir de les 13.30 hores.

La presentació de Dani Alves com a nou jugador blaugrana tindrà el programa següent:

  • A les 12.30 hores, obertura de portes del Camp Nou.
  • A les 14.00 hores, inici de la presentació de Dani Alves com a nou jugador del FC Barcelona al terreny de joc del Camp Nou en un acte obert al públic.
  • A les 15.00 hores, roda de premsa de Dani Alves com a nou jugador del FC Barcelona a l'Auditori 1899.

Cal recordar que el FC Barcelona i Dani Alves van arribar a un acord per a la incorporació del brasiler al primer equip divendres passat. El jugador, que es posarà a les ordres de Xavi Hernández aquesta mateixa tarda, en el seu primer entrenament, no podrà debutar fins al gener.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut