Barça - Bitci Baskonia: Exhibició blaugrana (93-67)
Ofert per

Els de Saras es retroben amb la victòria a l'Eurolliga amb una victòria clara després d'un partit dels culers

Victòria molt clara del Barça davant Baskonia a l'Eurolliga (93-67). Els de Saras han completat un gran matx i han estat molt superiors al rival en tot moment, imposant-se de fins a 41 punts. D'aquesta manera els blaugrana es retroben amb la victòria a l'Eurolliga. Abans de l’inici del matx Mirotic ha rebut el trofeu que l’acredita com a l’MVP del mes. El mateix blaugrana ha estat el màxim anotador del Barça amb 25 punts.

Bon inici blaugrana

Bon inici de partit del Barça, amb un Mirotic inspirat de cara a cistella amb vuit minuts en cinc minuts (15-10, min 5). Calathes també ha trobat opcions clares de cistella i ha permès als de Saras obrir la primera diferència (20-10, min 7). Grans minuts del Barça que han acabat amb una exhibició culer i el 32-15 al final dels 10 primers minuts.

El Barça es trobava còmode a la pista i els de Saras han anul·lat el Baskonia en atac, controlant el rebot defensiu i generant bon joc ofensiu que permetia eixamplar la diferència de manera progressiva fins a superar els 20 punts. El resultat al descans era de 55-31.

No afluixen

A la represa els de Saras han completat un gran tercer quart. Això ha permès al Barça situar-se fins a 40 punts per sobre. Bons minuts dels culers i bones sensacions, amb minuts també per a Caicedo. Un parcial de 26-10 ha encarrilat encara més el triomf per als de Saras (81-41). En el darrer període els blaugrana han vist com Baskonia maquillava el marcador amb els definitiu 93-67.