Sergio iguala les 133 internacionalitats de Xavi amb la selecció espanyola

Sergio iguala les 133 internacionalitats de Xavi amb la selecció espanyola

El migcampista del FC Barcelona es converteix en el tercer jugador amb més partits jugats amb la Roja

Sergio Busquets iguala Xavi com el blaugrana amb més partits amb Espanya. El de Badia, que va debutar l’any 2009 contra Turquia, ha arribat a les 133 internacionalitats en el partit d’aquesta nit contra Suècia. Tots dos van formar part d’un dels millors mig del camp de la història del Barça i també de la selecció espanyola, amb la qual es van proclamar campions del món i d’Europa.

D’aquesta manera, Sergio entra al top 3 de futbolistes amb més partits amb Espanya, convertint-se en el blaugrana amb més internacionalitats amb la Roja, igualat amb Xavi. Andrés Iniesta (131), Andoni Zubizarreta (126), Cesc Fàbregas (110), Gerard Piqué (102) i Carles Puyol (100) l’acompanyen a la llista de culers que superen el centenar de partits amb la selecció espanyola.

Sergio Busquets s’ha convertit en una peça fonamental per a Luis Enrique, essent un dels referents d’una plantilla plena de futbolistes joves. Tot i la seva veterania, és un dels jugadors més destacats de la selecció espanyola, amb la qual va arribar a les semifinals de la passada Eurocopa i va disputar la final de la Nations League contra França.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut