Eric Garcia i Nico González, amb sobrecàrregues musculars
Ofert per

El defensa i el migcampista no s’incorporaran a la selecció espanyola absoluta i a la sub-21, respectivament

Després del Celta - Barça d'aquest dissabte, les proves mèdiques realitzades a Eric Garcia i Nico González han mostrat que els dos jugadors tenen una sobrecàrrega muscular.

El jugador del primer equip Eric Garcia té una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta i, per tant, no s'incorporarà a la selecció espanyola absoluta. Eric, que aquesta temporada ha disputat un total de 13 partits amb el primer equip, va ser substituït al descans del partit de Balaídos.

Per la seva part, el jugador Nico González té una sobrecàrrega a l’adductor de la cuixa esquerra i tampoc s’incorporarà a la selecció espanyola sub-21.

En aquest cas, el migcampista va haver de ser substituït al minut 57, després d'una gran primera meitat. Amb 19 anys, aquesta temporada, suma 11 partits amb el primer equip (9 a la Lliga i 2 a la Champions) i, amb el seu talent, s'està guanyant un lloc important a l'equip.

Ansu, amb una lesió muscular al bíceps femoral

Cal recordar que, a més, les proves realitzades al jugador del primer equip Ansu Fati van mostrar que té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

El davanter es va fer mal just abans del descans del Celta - Barça, concretament al minut 44. Precisament, Ansu havia estat l'autor del 0-1 al minut 5, el seu quart gol de la temporada en els 8 partits que ha disputat.