Xavi: “Vull jugar bé i aconseguir l'èxit”

Xavi: “Vull jugar bé i aconseguir l'èxit”

En la seva arribada a Barcelona, el nou tècnic culer també ha exterioritzat que "haurem de treballar de valent des del minut u, ja que hem de lluitar per tot. Aquest és l'ADN del Club"

Xavi Hernández ja parla com a entrenador blaugrana. En la seva arribada a l'aeroport de Barcelona, l'excels migcampista de la història barcelonista ha remarcat la importància de "jugar bé, aconseguir l'èxit i assolir bons resultats". 

"Estem al Barça, i el que he viscut tota la vida al Barça és l'excel·lència", ha exterioritzat un barcelonista des del bressol. I és que Xavi té la filosofia blaugrana per bandera i ha afegit que "hem de competir i hem de lluitar per tot, no es pot regalar res. Això m'han ensenyat el Barça. Aquest és l'ADN del Club". D'aquesta manera, un tècnic acostumat a guanyar ha ressaltat la transcendència de "treballar de valent des del minut u". 

Per assolir els objectius exitosos, l'ex del FC Barcelona també ha reiterat que "entrenarem amb molta exigència i competirem bé". Una figura llegendària, que ha passat de futbolista de La Masia a tècnic del primer equip, que arrenca una nova etapa al Club de la seva vida. "És un repte majúscul, però estic molt content i molt agraït al Barça", ha recalcat.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut