La primera convocatòria de Sergi Barjuan

La primera convocatòria de Sergi Barjuan

Els jugadors del Barça B, Abde i Álvaro Sanz, novetats a la llista per jugar contra l’Alavés aquesta nit al Camp Nou

Aquest dissabte el Barça es veurà les cares amb l'Alabès de Javi Calleja, que ve de guanyar dos partits consecutius i amb la moral pels núvols. Això si, el Barça de Sergi Barjuan vol trencar la seva mala ratxa aconseguint els tres punts davant l’afició del Camp Nou i encarar una setmana important amb el partit a Kíev.

La primera convocatòria de Sergi Barjuan de 22 futbolistes presenta dos novetats, Abde i Álvaro Sanz, tots dos jugadors del Barça B: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi, Balde, Ez Abde i Álvaro Sanz. Són baixa per lesió R. Araujo, O. Dembéle, Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, S. Roberto i F. De Jong. El reusenc Sergi Roberto té una elongació al quàdriceps de la cuixa dreta. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí l’equip de Barjuan ha fet una última sessió d’entrenament prèvia al partit d’aquesta nit per acabar de perfilar els últims detalls. En acabar la sessió s’ha conegut la convocatòria amb les novetats d’Abde i Álvaro Sanz i la baixa de Sergi Roberto per lesió.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut