Barça - Bada Huesca: Posen la cirereta al 50è aniversari del Palau Blaugrana (39-30)

Barça - Bada Huesca: Posen la cirereta al 50è aniversari del Palau Blaugrana (39-30)

Els blaugranes s'apoderen del triomf davant el conjunt aragonès i sumen el setè consecutiu en la Lliga Sacyr Asobal

No hi ha millor manera de celebrar el 50è aniversari del Palau Blaugrana que amb una victòria: 39-30. En conseqüència, el Barça segueix imbatut en Lliga. 

S'apoderen del partit des del principi

El Barça ha anat per feina davant el Bada Huesca. En conseqüència, s'ha embutxacat la setena victòria consecutiva en la Lliga Sacyr Asobal des del primer parcial. Pintat de blaugrana gràcies a les intervencions de Maciel i l'efectivitat atacant. Oposada amb la del Bada Huesca que ha tardat cinc minuts i vint segons en obrir la llauna. 

Ángel Fernández, Dika Mem, N'Guessan i Frade han sobresortit en la faceta anotadora de la primera part. Un període que ha escrit la superioritat barcelonista, no en excés. Perquè el conjunt aragonès ha estat capaç de refer-se de l'inici poc anotador i mantenir-se a prop dels culers. De Almeida ha propulsat el Bada Huesca, que només ha marxat al descans amb un desavantatge de tres gols: 17-14. 

Un període que ha vist el debut de Pablo Urdangarín, fill del mític jugador de la secció Iñaki Urdangarín (al Barça entre 1986 i 2000). Present en la celebració d'aquest dissabte 23 d'octubre dels 50 anys del Palau Blaugrana. El 77 blaugrana ha sortit amb energia, però no ha pogut anotar fins a la segona meitat. 

Mem posa els gols

L'espectacle davant el Bada Huesca l'ha alçat Pérez de Vargas amb les seves intervencions i l'ha continuat Dika Mem. El francès, amb un 100% d'efectivitat, ha posat els gols i ha dinamitat els blaugranes en el lluminós. Sempre de color blaugrana. I sense cap argument de reacció per part del conjunt visitant. Testimoni de la setena victòria seguida dels culers en la Lliga Sacyr Asobal

Així doncs, el Barça, líder de la competició, ha posat la cirereta al 50è aniversari del Palau Blaugrana amb un nou triomf. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 39
Bada Huesca, 30

Barça: Maciel (-), Ángel Fernández (5), N'Guessan (4), Makuc (3), Mem (11), Janc (4) i Frade (3) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Cenic (-), Thiagus Petrus (-), Fàbregas (4), Urdangarín (3), Ali Zein (2) i Ariño (-)
Bada Huesca: De Almeida (-), Adrià Pérez (3), Mosquera (5), Benites (2), Janez Gucek (2), João Pinto (2) i Rudolph Hackbarth (3) -set inicial- Arguillas (-), Iván José Montoya (1), Miguel Lamelas (2), Sergio Pérez (3), Miguel Malo (3), Floris (2) i Moya (2) 

Parcials: 5-0; 9-4; 12-6; 13-9; 17-12; 17-14 // 21-17; 25-20; 31-24; 32-25; 34-28; 39-30

Àrbitres: Jordi Ausás i Miquel Florenza

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut