Nou jugadors de la Masia contra el Llevant

Nou jugadors de la Masia contra el Llevant

El gran triomf de diumenge al Camp Nou, a més d’una gran exhibició de tot l’equip, va deixar una gran representació de jugadors sorgits al planter

Fins a nou jugadors formats a la Masia van participar en l’espectacular triomf davant el Llevant. Els culers van realitzar un autèntic partidàs, dominant de principi a fi i jugant un magnífic futbol, i a més, ho van fer amb una àmplia representació del planter barcelonista, amb 9 dels 16 futbolistes que van participar.

Ja a l’onze titular, Ronald Koeman va alinear un total de sis futbolistes de la casa: Gerard Piqué, Eric Garcia, Òscar Mingueza, Sergio Busquets, Nico González i Pablo Gavi. Tots ells sorgits de la Masia i de fet, dos d’ells encara amb fitxa del filial, com són Nico i Gavi. Però a més, a la segona part va donar entrada a tres jugadors més del planter: Riqui Puig, Ronald Araujo (que tot i que no va passar per la Masia, va estar dues temporades al B) i Ansu Fati, que va ser la gran sensació del matx. El nou ‘10’ culer va tornar 323 dies després de la greu lesió i va fer-ho, a més, per la porta gran: golàs als deu minuts per tancar el triomf.

2021-09-26 BARCELONA-LEVANTE 67

Joventut i Masia 

Així doncs, un total de nou futbolistes de la Masia van participar en la victòria, i tret dels capitans Sergio i Piqué, els set restants tots són jugadors menors de 22 anys, amb un futur espectacular: Gavi (17 anys), Ansu (18), Nico (19), Eric Garcia (20), Riqui Puig, Araujo i Mingueza (22 anys). A més, també van participar Dest (20 anys) i Demir (18), que tot i no ser formats a la Masia, també destaquen per la seva joventut.

Cal destacar que a part d’aquests 9 futbolistes, el primer equip culer compta també amb altres jugadors de la Masia com Jordi Alba, Sergi Roberto o Iñaki Peña, a més de joves del filial amb dinàmica del primer equip com Alejandro Balde. Sens dubte, una plantilla amb una gran representació de la casa i a més, un equip molt jove (on també cal afegir altres cracs com Pedri, De Jong o Dembélé). El Barça del futur: joventut i Masia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut