El retorn triomfal d'Ansu Fati

El retorn triomfal d'Ansu Fati

Superada la seva lesió, el davanter del FC Barcelona ha tornat a jugar 323 dies després... i ho ha fet amb gol

Dia molt especial al Camp Nou. No només per la victòria (3-0), que també, sinó perquè els presents a l'Estadi blaugrana han pogut tornar a veure Ansu Fati. I de quina manera, perquè la jove estrella blaugrana, que ha entrat al terreny de joc al minut 79, ha marcat el gol definitiu, el del 3-0, que ha acabat d'emocionar uns aficionats entregats.

 

Diana que ha celebrat al temps afegit, en una jugada personal que ha acabat amb un xut sec des de fora de l'àrea i que ha volgut anar a celebrar amb el doctor Lluís Til.

 

Un retorn màgic, molt esperat des de feia setmanes, i que s'ha culminat aquest diumenge, contra el Llevant al Camp Nou. El dia que s'ha tornat a sentir futbolista, 323 dies després de la lesió que es va fer el passat 7 de novembre del 2020 davant el Betis.

Ha estat la seva primera aparició amb el '10', després que aquest estiu es quedés amb aquest dorsal màgic. Un número que espera que l'acompanyi durant molt de temps i li permeti seguir fent història. 

De moment, tot i la seva joventut i els 10 mesos i mig de lesió, Ansu ja ha disputat un total de 44 partits amb el primer equip des que va debutar el curs 2019/20. A més, ha anotat un total de 14 gols -l'últim aquest diumenge- i ha repartit tres assistències, a més de polvoritzar diversos rècords de precocitat.

"No imaginava un retorn així"

Ansu Fati ha estat el protagonista del partit per haver superat un moment difícil, amb una llarga lesió. Un cop finalitzat l'enfrontament, doncs, ha parlat amb els mitjans de comunicació i ha comentat que "no esperava un retorn així".

 

"Sóc molt feliç. Vull agrair els metges, els doctors i els fisioterapeutes, que han estat amb mi. I a tota l’afició, que m’ha donat el seu recolzament", ha comentat, a banda d'afegir: "És un honor poder portar el '10' després de Messi. Agraeixo molt al Club i als capitans que m'han permès defensar-lo".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut