Eric Garcia:

Eric Garcia: "Som un Club guanyador i farem el màxim per donar una alegria a l'afició"

El central blaugrana ha parlat per als micròfons de Catalunya Ràdio, on ha repassat l'actualitat blaugrana i els seus primers mesos al primer equip culer

El central blaugrana, Eric Garcia, ha parlat aquest divendres per als m micròfons de Catalunya Ràdio, al programa 'Tot Costa', on ha repassat l'actualitat blaugrana i els seus primers mesos al primer equip culer. A continuació, recuperem les declaracions més destacades del '24' barcelonista: 

La derrota contra el Bayern

"A ningú dels que estem aquí ens agrada perdre, i menys com vam perdre l'altre dia, així que intentarem fer el màxim possible per guanyar. Estem a un Club guanyador i nosaltres som guanyadors".

Marge de millora

"Hem de mirar fredament les coses que hem de millorar i també recuperar jugadors que ara tornaran. Crec que algo bonic podem fer".

Talent jove

"És important que als jugadors joves se'ls hi doni aquesta importància. Els joves com Gavi, Balde o Yusuf estan tenint oportunitats i estan rendint a un nivell molt bo. S'estan guanyant jugar. És molt important pel futur del Club, seran jugadors molt importants".

Adaptació

"Quan arribes, per una banda pensava que tant de bo pugui tenir oportunitats al principi, però també penses que és complicat, ja que hi ha centrals de nivell i ets un jugador nou i serà complicat jugar. Però estic molt content per la confiança del míster".

Inici de temporada

"Per la part que em toca, vam tenir un bon inici contra la Reial Societat, però els dos últims resultats dels partits que he disputat no han acompanyat. Toca millorar i estic segur que ho farem".

Ambició de cara a la temporada

"Soc una persona guanyadora i els meus companys també, estem a un Club guanyador. Farem el màxim possible per intentar guanyar, l'afició es mereix una alegria i així ho intentarem fer".

mini_Entrenament13092021_pic_2021-09-13entreno40

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut