Pedri i Eric Garcia, dins del top-40 del Golden Boy

Pedri i Eric Garcia, dins del top-40 del Golden Boy

El dos jugadors culers formen part de la llista de 40 finalistes que opten al premi que acredita al millor jugador jove de l'any 2021

És una tradició anual que la revista italiana 'Tuttosport' otorgui el Golden Boy, premi que reconeix al millor talent jove de l'any 2021 entre els futbolistes menors de 21 anys del paisatge futbolístic europeu. En aquesta ocasió, els blaugranes Pedri i Eric Garcia figuren a la llista dels 40 finalistes.

Creat el 2003, aquesta llista de 40 noms és un nou tall després que al passat juliol la revista publiqués un top-100 i, més endavant, anés descartant a candidats. Ara només queden 40 dels futbolistes nascuts a partir de l'1 de gener de 2021, mentre que el proper 15 d'octubre hi haurà un nou anunci i en la carrera per endur-se el premi només hi quedaran 20 finalistes.

Cal recordar que l'any anterior un altre blaugrana, Ansu Fati, va ser segon en la votació final del 'Golden Boy', només superat per Erling Haaland. Tot i així, Ansu Fati sí que es va fer amb el Web Golden Boy, reconeixement que premia al jugador més votat pels ususaris de la web. Enguany, l'entrega del premi tindrà lloc a Torí a mitjans de desembre.

Pedri, entre els principals candidats

S'ha escrit de tot i és sobre l'any de Pedri. Talent precoç, el canari ha viscut un curs de somni i s'ha converit en un titular indiscutible tant en el FC Barcelona com en la Selecció espanyola. A més de ser el jugador blaugrana que més partits va disputar durant la temporada passada, Pedri va acumular participacions internacionals tant a l'Eurocopa com als Jocs Olímpics celebrats a Tòquio aquest estiu.

Als seus 18 anys, és clar que Pedri figura entre els principals candidats per fer-se amb el premi. Tant és així que, per anunciar als últims 40 finalistes, la revista 'Tuttosport' va titular la notícia per un "A la caça de Pedri" que no deixa dubtes. De ser escollit guanyador, Pedri seria el segon blaugrana en rebre un Golden Boy després que Messi rebés tal distinció l'any 2003.

Sprint final d'Eric Garcia 

Després d'una temporada passada sense massa participació la seu antic club, el Manchester City, Eric Garcia ha acumulat mèrits durant la recta final del curs per entrar dins el nou tall i formar part dels 40 millors jugadors joves de l'any. El català, format a La Masia, també va participar amb la selecció absoluta a l'Eurocopa abans de penjar-se la plata a Tòquio.

A la llista de 40 també hi figura l'exblaugrana Ilaix Moriba, que aquest estiu va ser traspassat del FC Barcelona al RB Leipzig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut