Una Lliga Catalana amb ambició ofensiva i molt bones sensacions

Una Lliga Catalana amb ambició ofensiva i molt bones sensacions

El Barça, amb 39 gols en cinc partits, obté el millor registre golejador de la història recent de la competició

Les victòries contra Igualada Rigat (11-3), Garatge Plana Girona (1-6), Voltregà Stern Motor (6-0), Noia Freixenet (8-1) i Lleida Llista (8-2) van permetre aconseguir la quarta Lliga Catalana consecutiva. Més enllà del trofeu, la competició catalana va deixar una gran dosi de satisfacció i de bones sensacions dins el vestidor blaugrana. “Hem anat creixent en molts conceptes i l’equip ha anat responent a mesura que ens han exigit més”, afirma Edu Castro.

Després d’haver marcat 35 gols en l’edició del curs passat, l’equip ha superat encara més els registres ofensius, arribant als 39 gols. Aquesta xifra suposa un nou rècord des de la recuperació de la competició catalana el 2015, superant les 36 dianes del Reus el 2016. Els autors dels gols blaugranes han sigut Helder Nunes (8), Matias Pascual (7), Pau Bargalló (7), Joao Rodrigues (7), Ignacio Alabart (3), Sergi Panadero (3), Uri Llenas (3) i Nil Roca (1).

Ara, la Supercopa!

El desig de l’equip és traslladar les bones sensacions obtingudes a la Lliga Catalana Frit Ravich a la Supercopa que es disputarà aquest proper cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia. Per poder arribar a la final de diumenge caldrà superar la semifinal davant l’equip amfitrió (dissabte 11; 21.00 hores). L’equip va descansar el dilluns i, des de dimarts, prepara aquest repte amb la màxima concentració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut