Barça-Lleida Llista: Campions de la Lliga Catalana! (8-2)

Barça-Lleida Llista: Campions de la Lliga Catalana! (8-2)

Els d'Edu Castro s'imposen en un duel vibrant i molt igualat en el qual el conjunt lleidatà ha començat avançant-se

La vuitena Lliga Catalana del Barça ja és una realitat, la quarta de forma consecutiva. Els d'Edu Castro s'han imposat al Lleida Llista en un duel molt disputat i en el qual els lleidatans s'han avançat en el marcador, tot i que al descans s'hi ha arribat amb el 2-2. A la represa els blaugrana han posat una marxa més i han aconseguit marcar sis dianes que suposaven el 8-2 definitiu. El directiu Xavier Barbany ha estat present a Sant Hipòlit de Voltregà per donar suport a l'equip.

Igualtat màxima

El matx ha començat amb els dos equips buscant la porteria. I ha estat el Lleida Llista el primer en veure porteria. Andreu Tomàs ha situat el 0-1 definint fins dins l'àrea. Panadero ha situat l'empat amb una gran definició de cullera als 10 minuts de joc. El mateix jugador ha donat una bona assistència a Hélder Nunes (2-1, min 18). La igualtat era la tònica dominant, amb els dos conjunts oferint un bon hoquei i bones accions a Sant Hipòlit de Voltregà. El Lleida Llista ha situat l'empat novament abans del descans, obra d'Andreu Tomàs (2-2, min 22).

Superioritat blaugrana

A la segona meitat el Barça ha saltat amb una marxa més i amb una gran efectivitat ofensiva. Matias Pascual ha firmat una gran acció personal que situava el 3-2. Però els gols no s'han acabat aquí. Els d'Edu Castro han mostrat un gran nivell de joc i en els gols. Joao no ha perdonat en una ràpida definició dins l'àrea per situar el 4-2 (min 31). Els culers han seguit ampliant les diferències en el marcador.

Una targeta blava a Uri Vives no l'ha pogut aprofitar Nunes per ampliar el marcador. Poc després el jugador blaugrana no ha perdonat per situar el 5-2 amb un xut exterior. La desena falta del Lleida Llista l'ha aprofitat al Barça per situar el 6-2, obra de Matias Pascual aixecant i picant. Però els d'Edu Castro no han afluixat i Panadero i Pau Bargalló han arrodonit el marcador amb el definitiu 8-2. Al final del matx Matias Pascual ha estat designat MVP de la final. 

8a lliga catalana història secció, quarta consecutiva

Amb aquesta Lliga Catalana, la vuitena de la secció blaugrana, suposa la quarta de forma consecutiva. Cal destacar que també suposa un títol més per Aitor Egurrola. En total 77 títols del capità culer, que amplia la seva condició d'esportista més llorejat de la història del FC Barcelona. A més, Sergi Panadero ara amb 60 títols es manté com a segon esportista de la secció amb més trofeus. 

Fitxa del partit:

Barça, 8
Lleida Llista, 2

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló i Joao Rodrigues -cinc inicial-, Sergi Panadero, Oriol Llenas, Nil Roca i Hélder Nunes.

Lleida Llista: Martí Serra, Sergi Folguera, Joan Cañellas, Uri Vives i Andreu Tomàs -cinc inicial-, Sergi Duch, "Jepi" Selva, Gerard Escolà i Jordi Badia.

Gols: 0-1, Andreu Tomàs (min 3); 1-1, Panadero (min 10); 2-1, Hélder Nunes (min 18); 2-2, Andreu Tomàs (min 22); 3-2, Matias Pascual (min 27); 4-2, Joao (min 31); 5-2, Hélder Nunes (min 38); 6-2, Matias Pascual (min 39); 7-2, Panadero (min 43); 8-2, Pau Bargalló (min 48). 

Àrbitres: Albert Barba i Aleix Gorina. Han amonestat amb targeta blava a Uri Vives del Lleida Llista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut