Partit d'entrenament contra l'AE Prat

Partit d'entrenament contra l'AE Prat

Els jugadors disponibles del primer equip i un grup del Barça B han jugat contra els pratencs per acumular minuts de joc

Després de l'aplaçament del partit de dissabte contra el Sevilla, els homes de Ronald Koeman han jugat un partit d'entrenament contra l’AE Prat, equip de 2a RFEF, per acumular minuts de competició abans del proper compromís, que ja serà el dimarts 14 de setembre contra el FC Bayern, en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions d’aquesta temporada.

Així doncs, els jugadors disponibles del primer equip que no estan amb les seves seleccions més un grup de futbolistes del Barça B s’han vist les cares amb el Prat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, en un partit que ha acabat 2 a 1 amb gols de Coutinho i Balde per part blaugrana.

Aquest amistós ha servit per veure en acció el nou fitxatge Luuk de Jong, que ha acumulat minuts competitius a les cames abans del seu debut, i també altres futbolistes com el brasiler Philippe Coutinho o Òscar Mingueza, que han guanyat ritme de competició després de les seves lesions.

Per part del Barça B de Sergi Barjuan han participat Nico, Comas, Zacarias, Matheus, Peque Polo, Lucas de Vega, Jutglà, Balde i Gavi. Aquests dos últims s’han incorporat als entrenaments un cop acabada la seva participació amb la selecció espanyola sub-19 i sub-18. Per la seva banda, Gerard Piqué i Ansu Fati han fet treball individualitzat al camp 2.

El proper entrenament serà aquest dijous, a les 10.15 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut