PRÈVIA | Barça – Getafe: Nou test abans de l’aturada

PRÈVIA | Barça – Getafe: Nou test abans de l’aturada

Els culers reben la visita del conjunt de Míchel en la tercera jornada del campionat de Lliga, en busca d’un triomf per tancar el mes d’agost

Arriba la tercera jornada del campionat de Lliga. Els culers reben la visita del Getafe al Camp Nou aquest diumenge 29 d’agost a les 17.00 hores. Els homes de Ronald Koeman buscaran una nova victòria a l’Estadi davant l’afició per poder marxar a l’aturada de seleccions amb tres nous punts.

El rival

Davant, però, hi haurà un rival necessitat de guanyar. El Getafe suma zero punts en les dues primeres jornades, amb dues derrotes davant València (1-0) i Sevilla (0-1), sense haver pogut anotar cap gol en els dos partits. Així doncs, l’equip dirigit per Míchel, que substitueix a Bordalás, buscarà sumar els seus primers punts al Camp Nou.

Balanç a la Lliga: 0V-0E-2D
Posició a la Lliga: 18è
Entrenador: Míchel González
Exculers a l’equip: Cucurella, Aleñá i Sandro

Precedents

La darrera visita del Getafe al Camp Nou va acabar de manera molt favorable per als culers, que van vèncer amb un contundent 5-2 gràcies a un doblet de Messi i els gols de Griezmann de penal, Araújo i Chakla en pròpia porteria. A més, el Barça només ha perdut un dels seus últims 17 partits a LaLiga davant el Getafe (13 victòries 3 empats) i va ser a domicili, 1-0 a l'octubre de 2020.

A més, el Getafe ha disputat 16 partits al Camp Nou davant el Barça a LaLiga sense guanyar cap (0V 4E 12D), més que davant qualsevol altre rival a la màxima categoria. Pel que fa al tècnic madrileny, Míchel, ha perdut set dels seus vuit partits davant el FC Barcelona a La Lliga, aconseguint només una victòria. És la seva xifra més alta de derrotes davant d'un mateix rival en la competició, juntament amb el Madrid.

El Barça

El conjunt blaugrana arriba després de vèncer contra la Reial Societat (4-2) i empatar a San Mamés davant l'Ahtletic Club (1-1) en les dues primeres jornades de Lliga.

Per a aquest matx, Ronald Koeman no podrà comptar amb els lesionats Piqué, Dembélé, Ansu Fati i Agüero, ni tampoc el sancionat Eric García, a més de Pedri, que es troba de vacances amb permís del Club i Collado, que ha estat descartat per decisió tècnica.

Així doncs, la convocatòria del tècnic holandès és la següent:  Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Griezmann, Memphis, Pjanic, Braithwaite, Neto, Coutinho, R. Manaj, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, E. Royal, Umtiti, Iñaki Peña, O. Mingueza, Demir, Nico i Gavi. Dins dels 23 futbolistes, destaca el retorn de Ter Stegen i Mingueza, que han rebut l'alta mèdica. 

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-getafe
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut