Les cinc dades que has de saber abans del Barça-Getafe

Les cinc dades que has de saber abans del Barça-Getafe

El conjunt madrileny visita el Camp Nou en la tercera jornada del campionat de Lliga. A continuació, repassem algunes curiositats de la prèvia

S’apropa la tercera jornada del campionat de Lliga 2021/22, on el conjunt blaugrana rebrà la visita del Getafe al Camp Nou. Després de sumar quatre punts en les primeres dues jornades, els de Koeman buscaran un nou triomf per seguir sumant i marxar a l’aturada de seleccions de la millor manera possible. Davant hi haurà el conjunt dirigit per Michel, del qual aprofitem per repassar algunes dades prèvies al partit. No t’ho perdis!

Una derrota en 17 partits

El Barça només ha perdut un dels seus últims 17 partits a LaLiga davant el Getafe (13 victòries 3 empats) i va ser a domicili, 1-0 a l'octubre de 2020. L’última victòria al Camp Nou davant els madrilenys va ser amb un contundent 5-2, i aprofitem per recordar els highlights d’aquella golejada.


A més, el Getafe ha disputat 16 partits a domicili davant el Barça en LaLiga sense guanyar cap (0V 4E 12D), més que davant qualsevol altre rival a la màxima categoria.

Míchel, només un triomf contra el Barça

El nou entrenador del Getafe, Míchel, ha perdut set dels seus vuit partits davant el FC Barcelona a La Lliga, aconseguint només una victòria. És la seva xifra més alta de derrotes davant d'un mateix rival en la competició (juntament amb el Reial Madrid, també amb set).

Griezmann, davant d’un rival predilecte

Antoine Griezmann ha participat en vuit gols en els seus darrers 10 partits davant el Getafe a LaLiga (cinc gols i tres assistències) i ha marcat en els dos que ha disputat al Camp Nou davant el conjunt ‘azulón’ com a jugador culer (un gol a cada partit, dos gols en total).

Memphis vol seguir en ratxa

Memphis Depay ha aconseguit un gol i una assistència en els seus dos partits a LaLliga i pot convertir-se en el primer jugador blaugrana que participa en algun gol en les seves primeres tres aparicions en la competició domèstica des de Cesc Fàbregas al 2011 (tres gols i quatre passades de gol).

mini_2021-08-21 BILBAO-BARCELONA 31

Tres exblaugranes com a rivals

Al conjunt madrileny hi trobem fins a tres productes de la Masia: Carles Aleñá, Sandro Ramírez i Marc Cucurella. Aquest darrer no podrà estar per lesió, però tant Aleñá com Sandro tornaran a la que va ser casa seva, aquest cop com a rivals. Cal recordar que Aleñá ja va estar cedit al Getafe durant la segona volta de la passada temporada, i aquest curs el migcampista ha deixat el Barça per formar part de l’equip madrileny.

mini_2021-04-23 OTRO BARCELONA-GETAFE 19

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut