Demir:

Demir: "Va ser un honor debutar amb aquest club tan especial"

El jove austríac va tenir els seus primers minuts oficials com a jugador del FC Barcelona a San Mamés

Yusuf Demir sempre guardarà un bon record de San Mamés. El jove austríac, arribat al Club aquest estiu com a cedit procedent del SK Rapid Viena, va fer el seu debut oficial amb el primer equip del FC Barcelona a l'Athletic Club - Barça del passat dissabte. Amb el '27' a l'esquena, el futbolista de 18 anys va entrar al terreny de joc en el minut 61, substituint Martin Braithwaite, per convertir-se en el segon austríac que juga un partit oficial amb el Barça després de Hans Krankl.

"Va ser un honor debutar amb aquest club tan especial. És el somni de qualsevol nen i estic molt content per l'estrena després d'una dura pretemporada", ha comentat en declaracions per a Barça TV.

A més, amb 18 anys i 80 dies, Demir es va convertir en el jugador estranger més jove en debutar a la Lliga amb el Barça des que ho fes Leo Messi l'any 2004, amb 17 anys i 114 dies.

"Koeman em va dir que gaudís, que no tots els dies es debuta amb el Barça. Estic molt agraït per l'oportunitat", ha comentat, a part d'afegir: "Vaig tenir unes sensacions precioses que espero que segueixin. Ara vull treballar dia a dia per millor i així poder jugar molts anys al Barça, perquè és el millor club".

Aquest estiu, Yusuf Demir ha estat un fix de la pretemporada i va tenir minuts contra el Nàstic, el Girona, l'Stuttgart, el Red Bull Salzburg i la Juventus. El seu talent no va passar desapercebut per a Koeman que, de moment, l'ha convocat per a les dues primeres jornades de Lliga, amb debut oficial inclòs.

Debutant sub-23 número 11 de Koeman

En un any a la banqueta del Barça, Ronald Koeman ja ha fet debutar 11 jugadors de menys de 23 anys, sense comptar partits amistosos.

En la temporada 2020/21, Pedri, Ilaix, Konrad, Dest, Trincao, Mingueza i Matheus Fernandes van tenir els seus minuts. En els dos partits que portem d'aquest curs 2021/22 ja han debutat Demir, Nico González, Eric Garcia i Royal.

mini_2021-08-21 BILBAO-BARCELONA 62
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut