Pedri rep una samarreta signada per aficionats blaugrana

Pedri rep una samarreta signada per aficionats blaugrana

El passat diumenge, durant el retorn del públic al Camp Nou 526 dies després, el jugador tot just va disputar el seu primer partit davant els culers

Normalment són els aficionats qui reben les samarretes de futbol signades pels seus ídols. Poques vegades, però, és al revés. Però aquest és un cas especial i el jugador del primer equip Pedri González ha estat el protagonista de l’acció.

 

El migcampista, que es va convertir en futbolista del FC Barcelona l’estiu passat, va disputar tot just el passat diumenge, contra la Reial Societat, el seu primer partit al Camp Nou amb públic. La pandèmia havia ajornat durant una temporada sencera un moment especial, que el jove futbolista portava molts mesos esperant: jugar davant la seva “nova” afició.

Per recordar aquest moment, i tal i com es va captar en el ‘Vlog’ del debut a la Lliga, diversos aficionats presents a l’Estadi van signar una samarreta d’escalfament. Emotiva, ja que també commemora el retorn del públic 526 dies després.   

Així doncs, aquest dimecres, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i després de l’entrenament, ha estat el moment d’entregar aquest regal a Pedri, que s’ha fotografiat amb el record "d’una experiència inoblidable".

Properament, aquesta samarreta serà entregada al Museu del FC Barcelona per tal que sigui exhibida a les instal·lacions blaugrana. Els visitants podran veure-la exposada durant uns dies. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut