El públic torna a donar color al Camp Nou

El públic torna a donar color al Camp Nou

526 dies després, 20.384 espectadors han pogut tornar a l'Estadi per gaudir en directe d'un partit del primer equip

Per fi el públic ha tornat al Camp Nou. Des del 7 de març del 2020 que l'Estadi blaugrana vivia en silenci els partits del primer equip, a causa de la pandèmia de la Covid-19. Però aquest diumenge 15 d'agost del 2021, 526 dies després del darrer partit amb presència d’espectadors, les portes del Camp Nou s'han tornat a obrir per rebre 20.384 aficionats.

Uns culers que han arribat emocionats, amb moltes ganes malgrat les normes i mesures a seguir (mascareta obligatòria, distància de seguretat, límit d'aforament o tancament del servei de restauració, entre altres), després d’uns mesos durs separats de l’equip.

De fet, el de la Reial Societat és el primer partit amb fans a les graderies per al tècnic Ronald Koeman, així com per a jugadors com Pedri o Dest, a banda de les incorporacions d’aquest estiu. 

La casualitat ha volgut, a més, que el rival en aquest primer partit amb públic sigui l’equip txuriurdin, l’últim que va visitar el Camp Nou abans que esclatés la pandèmia i s’aturés el futbol.

D'aquesta manera, es tanca un cercle que ha allunyat els aficionats de l'Estadi, però quede mica en mica hi tornen per animar i tornar a donar color al futbol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut